Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkinci el ya da sıfır elektrikli hasta karyolası almak istiyorum. Öneriniz var mı?
arkadaşlar bu elektrikli karyolalaraı satan arkadaş var mı veya bunu sıfuır almak gerekirse nerden ne kadara mal edebilirim ama tercihim 2. el den yana siz ne dersiniz ve fiyat aralıgı nasıl olmalı sizca
Sayın Erhan kardeş benim bir tanıdığımda 7 adet elektrikli karyolası var. Yurt dışından getirmiş satıyor. Eğer düşünürseniz ayrıntıları konuşmak üzere bana 0532.6574062 nolu telefondan ulaşabilirsin.
Selamlar
Ülke çapında karyola ihtiyaçlarınız için bizi arayabilirsiniz.
manuel karyola : 750TL+KDV +nakliye yatak dahil
2 motorlu karyola :1950 TL +KDV +nakliye
3 motorlu Karyola :2.850TL +KDV +Nakliye Ankara içi nakliye ve montaj ücretsizdir.
Türkiye'nin her yerine ürün sevkiyatı yapılmaktadır. Ürünlerimiz tamamen kendi üretimimizdir.
Bu tarz ürünlerde elektronik aksam ve motor çok önemlidir. eleektronik aksam ve motorlar Almanya- Belçika menşeili olup kesinlikle uzakdoğu ürünleri kullanılmamaktadır. 2 yıl garanti kapsamındadır.
Sağlıklı günler