Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci kez aynı verilen ehliyet raporuna itiraz edebilir miyim?

Mujdat1963

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim sağ kolumda 4mm kısalık ve güç kaybı var ben 2 sene önce ehliyet için başvuru yaptım bana il sağlık kurulunda ambulans ve kamuda araba kullanamaz ve 2 tekerlekli kullanamaz kodları verdiler 1.sınıf şoför olur raporu verdiler ben 2 yıl bekleyip tekrar başvuru yapmak istedim simdi yine ayni sonuc cikarsa ne yapman gerekir bilgi verirseniz sevinirim

Mujdat1963
Sizce gene aynı sonuç çıkacak değişen bir şey yok ki aldığınız raporu görüntü lenecek

Benim raporum 43 bunun 30u ortopedik diğeri tansiyon ve kolesterol bende b sınıfı ehliyet var normalde ben raporu 2016 yılında aldım 2018 yılındada ehliyet için basvurdum maalesef olumlu sonuçlanmadı benim anlamadığım bana kodlar yazıyor engel koyuyor ama bir yandanda sen 1 . Sınıf şoför olabilirsin diyor bende buna itiraz ettim oradaki sekreter normal ehliyetiniz varsa o zaman 2 sene sonra tekrar başvurun dedi bende o yüzden gruba yazdım il sağlık kurulunun verdiği kararlara nasıl itiraz edebiliriz ben bunu merak ediyorum çünkü o gün sağlık kurulundakiler beni haklı buldular ama maalesef bir doktorun kaprisleri yüzünden maalesef ehliyeti alamadim

Sabit

Arkadaşlar bugün ortopedi heyet doktoruna göründüm bana 1.sınıf şoför olabilir yazmış ama alt taraftada 10.02 kodu koymuş bu kodla direk ehliyetimi değiştirebilirmiyim il sağlık kuruluna yonlendirmedi bu doktorun verdiği karar yeterlimi ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim

Bendede kod vs yazmadı. Direk komisyona sevk seçeneği işaretledi. Komisyon kod yazacak dedi. İstanbulda komisyon neresi bilen varsa benide bilgilendirirse sevinirim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İl sağlık kurulu benim bildiğim Fatih de hocam,
Binbirdirek, Peykhane Cd. No:8, 34122 Fatih/İstanbul

Yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltsinler.

Siz yeni işlem yapmışsınız, aile hekimi sevk ettik'den sonra ne yaptınız acaba ?

Bana sağlık kuruluna randevu al, sevk edildiğin doktorlara göndereceğiz dediler ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Yoksa direk sevk edildiğiniz örnek ortopedi, Nöroloji vs bunlardan birine direk randevu mu aldınız ? Onlarda diğer doktorlara yönlendirme mi ya yapıyor ?

Aynen hastaneye gidiyorsunuz sağlık kuruluna randevu aldiginizi söylüyorsunuz parayı ödüyorsunuz sonrada yazılan doktorlara tek tek gezoyorsunuz

102 ve 47 kodlarına itiraz ettim 10.02 78 kodları verildi. Son karar ne olur?

Arkadaşlar ben bursada heyete girdim bana 102 ve 47 kodları verdiler benim 2 kolumdada kısalık var ama sağ kolum daha belirgin ben bu karara itiraz ettim yalovaya sevk ettiler bana orada otomatik 10.02 78 ve uyarlanmış vites kolu kodu verdiler şimdi istanbuldan haber gelmesini bekliyorum hakem hastanesi acaba nasıl bir karar verebilir ayrıca istanbulda hangi hastaneye sevkederler birde çağırmaları ne kadar sürer bilgisi olan arkadaş varsa sevinirim

Mujdat1963

Umalım da lehte karar verilsin. Ama. bunu bilmemiz mümkün değil. Sabah doktor evden keyifli çıktıysa sonuç iyi olur, değilse kötü. Maalesef, durum bu.

Sayın hocam , yetkili kurumlar bu rapor işlerinde neden böyle zorluk çıkartıyorlar ?

Üst Alt