Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci kez Malulen emeklilik başvurusu yapacağım. Dilekçeyi nereye vermeliyim?

RENGARENK

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Babam için 2 sene önce Malulen emeklilik için başvurmuştuk .Red edildi. Şimdi tam teşekküllü bir hastaneden heyet raporu çıkartarak tekrar başvurmak istiyoruz.
Unkapanı Ankara'ya dilekçe vermemizi söyledi dosyanın açılması için. Ankarayı aradım öyle birşey yok dedi. Şubeyi aradım Ankara'ya dikelçe ile gelin görüşelim arasında birşeyler söylediler.

Tam olarak nereye nasıl bir dilekçe vermeli.Bir dilekçe örneği var mıdır.

Saygılarımla.

İkinci kez denemeleri sallıyorlar, yani zorluk cıkarıyorlar, yok Ankaraya dilekçe yaz falan, siz babanızla direk unkapanındaki merkeze başvurun hatta tekerlekli sandelye varsa ona bindirin yoksa cift deynekle gitsin, inandırıcı olsun ki işlemlerinizi halledin.Sakatlığım cok arttı desin ilk rapordan bu yana.Ben deftardarlığa gittiğimde vergi indirimi için, 2 kez başvuracağımı söyleyince baktılar bu adamda deynek yok sapasağlam, yok ankara Merkez sağlık Kuruluna dilekçe yazacakmışımda fasa fiso, sonra tanıdık birinin vasıtasıyla sevki aldım, başvuran cok olduğu için rapor alamayacakları baştan bu şekilde savmaya çalışıyorlarmış., bir yandan da hak verdim doğrusu.

İkinci kez başvuru muhabbetini unutun gitsin. İlk kez başvuru yapıyormuşsunuz gibi başvurun: http://www.engelliler.biz/forum/eme...meklilik-basvuru-formu-var-mi.html#post227057

Başvuru için gerekli belgeler:
1-Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi
2-1 Adet Fotoğraf
3- Sigortalı İşten Ayrılış Bildirgesi (işten ayrıldıktan sonra ilk 10 gün içinde talepte bulunanlar için)

Bunlardan başka belge isterlerse ya da süreci 70 günden geç bir zamanda tamamlarlarsa, Hizmet Standartlarına uyulmadığı gerekçesiyle hemen şikayetçi olun:

İlk Müracaat Yeri: SGK İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ
MUSTAFA KURUCA (İl Müdürü)
Adres : Süreyyapaşa Ormanı Başıbüyük mah Başıbüyük cd. Maltepe –İst.
Tel : 0216 421 35 70
E-Posta : mkuruca@sgk.gov.tr

İkinci Müracaat Yeri: İSTANBUL VALİLİĞİ
ALİ KAZGAN (il vali yardımcısı)
Adres : Ankara cad. Cağaloğlu İstanbul
Tel : 0212 455 59 25
E-Posta : alikazgan@istanbul.gov.tr

Unkapanına gidip başvurduk.Ankaraya dilekçe yazın dosyanızı açsınlar dediler.Biz 2,3 hafta dilekçe nasıl yazarız derdine düştük.sonra Ankarayı aradık yok öyle birşey Unkapanına başvurun dediler.Unkapanına gittik Ankaraya başvuracaksınız dedi Adama alaymı ediyorsun Ankara Unkapanına başvur dedi dedik.
He o zaman sabah 8:30 da gel şimdi işlemlerini başlatsakta bitmez dedi.Sabah gittik elimizdeki dilekçeyi aldı yolladı.Biz sizin yerinize dosyanız açılsın diye Ankaraya yollayacaz dediler. Son durum dosya açılsın diye bekliyoruz.

Üst Alt