Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İktisat bölümünü okuduğum için pişmanım!

volkano39

Üye
Konular
167
Reaksiyonlar
10
benim %80 psikoz rahatsızlığım var ömss ile lise mezunu olarak memur oldum çalışıyorum fakat üniversite iktisat terkim. okul içimde ukde kaldı keşke işletme seçseydim o zaman iyileşirdim diye düşünceler oluyor.ayrıca aöf işletme 2. sınıf öğrencisiyim ne yapabilirim

yuzde 40 dayim calisacak durumda hissetmiyorum kendimi yuzde 80 le nasil calisabiliyorsunuz ....hastalik iki nedenle olur 1 cevresel faktorler digeri genetik faktorler eger genetikse ne olursa olsun hasta olacaktin iktisat okumak bahane.. tetiklemis...

kemik bünyeleri farklıdır butterflyeffect zira erkeklerin kemik münyesi hanımlardan daha kat kuvvetlidir. volkano39 rahatsızlığın acısından baktığımda iktisat okumaktan gerçekten hata etmişsin. işletmede okusan çalışmaktan zorlanırsın. bir kurum içersinde işletmede yapabilçen en iyi iş bir mağazada yönetici olarak çalışırsın buda seni çok yorar. en rahat işin ise kendi dükkanını acar çalışırsın. Allah c.c. yardımcın olsun güç kuvvet versin kardeşim. Başarılar.

Ya aynen bende AÖF İktisat fakültesi Uluslararası ilşkiler bölümünü okuyorum (4 yıllık) gerçekten bende pişman oldum ve 2. sınıftayım yani 1 de olsaydım direkt bırakırdım.:(

Üst Alt