Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl Çevre Orman Müdürlüğü sınav sonucu ne zaman belli olur?

osmanlı_1453

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Ben 25.08.2010 elazığ ilinde sınava girdim ne yazıkki 2 gün sınav kagıtlarımız orda kaldı ne hikmetse acilen hepsini ankaraya istemişler ne yazzzzzzzzzık ne yazık

o sinav orman genel müdürlüğünün sinavi değil çevre ve orman bakanlğinin sinavi onu bi ayırmak lazım kagit olayina gelince ben meb sinavindan sonra pke torpil olduguna ihtimal vermiyorum

orman bölge müdürlüğü sınavı olundumu

ya bana sınav giriş belgesi gelmedi

Başlığa bakın yaa ödüm koptu orman müdürlüğü sınavı geçti diye günlerdir arıyorum ogm sitesinden bakıyorum henüz sınav tarihi giriş belgesi muamma hiçbir şey belli değilde......

Jeam kardeşim il çevre orman müdürlüğü ve orman genel müdürlüğü elazığta aynı gün sınav yaptı il çevre açık işçi sayısı bir idi orman bölge müdürlüğünün açık iş sayısı 6 tıydı ben 6 kişilik sınava girmiştim 25.08.2010 saat:14:00 elazığ balak gazi lisesinde torpil işine gelince 11 yılda öyle şeyler gördümki aklın hayaliniz durar ama size ilk defa tüm kalbimle söyleyebilirim istersem meb özürlü sınavını kökten degilde il bazında iptal ettirebilirim herşey bir dilekçeye baglı ispatlı ve telefonada kayıt yapmışım 12 dakikalık görüntü var elimde çünkü kendim çektim eşim bırakmadı o yüzde bende vaz geçtim

:(((

butun illerde sınav sonuçları açıklanmış ama nedense ben ardahan dakı sınav sonucunu bı turlu oğrenemedım 3 gundur bakmadığım site kalmadı bu konuyla ılgılı bılgısı olan paylaşırsa sevınırım arkadşlar

elinizde görüntü var ise savciliğa bildiriniz burada yazmanin anlami yok ayica çevre ve orman müdürlüğü memur sinavlari yapilmiş olup orman bölge müdürlükleri sinavlari henüz yapilmadi özürlü memur sınavindan bahsediyorum

Sevgili arkadaşlar il çevre ve orman müdürlüğünün sınavına adana da giren bir arkadaş sınavın adeta bir fiyasko oldunu söyledi: sınav 25.08.2010 tarihinde oldu ve 26.08.2010 tarihinde yani 1 gün sonra açıklandı. kazanan şahısta artık bilmiyorum ama büyük ihtimal kazandırılan şahıs ENGİN CANTAY isimli meb sınavına hizmetli gurubundan girip 96 puan alıp ve adanaya yerleşen bir şahıs ha ne olmuştur bunuda arz edeyim arkadaş hizmetliyi beğenmedi torpil yapıp diğer arkadaşların kısmetini ellerinden alarak yerleşti. Sınava gelince sınav kurumun toplantı salonun da yapılmış adaylar koyun gibi dizilerek afedersiniz sıra felan gözetilmeksizin ve sorular çok basit meb de olduğu gibi ve sınavda hiç bir denetim görevlisi yok ve en yüksek puan alan 86 ve sınav da herkes birbiriyle sohbet havasında, Ha arkadaş ne yapmış durumu bimere arz etmiş bimer de bir araştırma yapmış il idare kuruluna sevk etmiş il idare kurulu arkadaşı aramış ve durumu kendinden dinlemiş ifade vermesi gerektiğini söylemiş şimdi ifadesine başvurulacak. Arkadaşlar eğer sizin girdiğiniz sınavlarda da böyle bir uygulama söz konusuysa lütfen duyarsız ve kayıtsız kalmayın bunlara gerekli yerlere olayı intikal ettirin en basitinden durumu ayrıntılarıyla bimere yazın lütfen bu mesele tüm engelli arkadaşlarımıza aittir ve adana da bu girişimi başlatan arkadaşı kutluyorum.

Üst Alt