Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Özürlü Personel Alım sınavları yapıldı

hakanım

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Duyurular > İl Çevre ve Orman Müdürlüğü Özürlü Personel Alımı.

Il çevre orman müd sınavı yapıldı...
Bence meb'e göre daha fazla bilgi gerektiren ve kaliteli sorulardı... Sanırım alım az olduğu için sorular itina ile hazırlanmıştı..
Yanlız kitapçık ve cevap anahtarı arasında gelgitler olmuştu. çünkü birkaç soru 5 şıklı gerisi 4 şıklı idi
teknolojinin ilerlemiş olduğu böyle bir dönemde bile basit hatalar yapabiliorlar..
Gerçekten kurumlar böyle sınavlar için yetersiz mi?

soruları yazar mısınız bende cumartesi günü girecem.yardımcı olurmusunuz,aklınıza gelen soruları paylaşır mısınız

ya türkçe 9 mat 9 coğrafya 9 tarih 8 15 soruda anayasa ve bilgisayardı...

bilgisayarda çıkan sorular çok kolay hangisi donanım deil, 2 tane uzantı sorusu ,işletim sistemi hangisi gibi. tarihden kongreler vardı 4 soru 2 kronolojik sırlama, maresellik ün. mat basitdi sadece bi dikdörtgen sorusu vardı..türkçe biraz zordu okuduğunu anlama 3 soru yüklem özne uyuşmazlığı anaysada zordu il meclisi benzer 3 soru vardı. cografyada türkiye coğrafyası sorulmuştu oda basitdi... ya aslında soruların tamamı aklımda ama nasıl yazarım onu düşünüyorum...

bende gaziantepte girdim sorular çok güzeldi.ama kurum kendi hazırlamıştı soruları,inşaallah hak eden kazanır

Arkadaşlar soruları burada paylaşalım lütfen. Diğer arkadaşlarında faydalanması açısından.

aklınıza geleni buraya aktarabilirseniz çok iyi olur arkadaşlar

aklıma gelenleri yazıyorum
soru 1
140 sayısının kaç tane pozitif çift sayıya bölünür
cevap:7
soru 2-bilgisayarda klavyede hangi tuş tek başına kullanılmaz
cevap:ctrl
soru:3yürütme yetkisi kime aittir.
cevap:cumhurbaşkanı ve bakanlar kuruluna
soru:4 aşağıdakilwerden hangisi bilgisayarın parçasıdır
cevap:monitör
soru5:aşağıdaki eşleştirmede hangisi yanılıştır
büyükçekmece-çukurova

aklıma geldikçe yazarım

türkçeden ,anlama, cümle konuları ile ilgili sorular 9 edet
çok zor değildi

soıru atatürkçe meraşallik ünvanı hangi şavaştaverildi
cevap sakarya merdan muharebesi
soru:

arkadaşlar bende cumartesi günü girecem sınava aklınıza gelen soruları yazarsanız sevinirim soruların hepsini hatırlayan arkadaşlar varsa msn adresime atabilirler d_mert58@hotmail.com şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar bende girdim sınava ama çok basit geldi bana arkadaşın dediği gibi bence pis kokular geliyor burnuma herhalde biz biraz piyonuz gibi

arkadaşlar ne sınavı bu yaa bende balıkesir orman bölge müdürlüğüne başvuru yaptım.o sınav mıdır bu.bize internet sitesini takip edin deniliyor sizi nasıl sınav yapmışlar.bu sınav orman bölge mi yoksa çevre orman mı lütfen acil cevap

bu sınav her ilde farklı tarıhlerde mı olacak .??

çevre ve orman bakanlığı toplam 80 kişi 36 sı memur mutemet mühendis v.s.

galiba kadroların yerleri belli gibiydi!! sınav formalite gibi geldide bana

inş sağlık bakalığın sınavı böle olmaz

arkadaslar bende antepte girdim sınava ama hani pagrağraf sorularını tam hatırlayamıyorum ama soru türlerini yazdım....
amaçsız girdiğim için pek önemsemedim sınavı onun için tam olarak aklıma gelmioyor sorular...bence sorular aynı olmaz lakin yukarıda türlerini yazmıştım muhtelemen sorular birbirine yakındır... hatırlarım die düşündüm ama malasef....:confused::confused:

sorular aynıydı hepsi a, b kitapçık yokdu
zaten kişisel hazırlama tekniği kullanılmışdı

baran sende gap görme engelliller okulunda mı girdin sınava herhalde tek okuldu zaten 2 kişi alacak 100 den fazlaydık herhalde..

ne bu yaw anLamadım orman genel müdürLüğüne bende başvurmu$tum ki sınawın ne zaman yapılacağı hakkında biLgim yoktu 26 ağustostan sonra arayın dediler bana. haLbuKi sınaw yapıLmı$ nasıL oLuyor biri bana açıkLayabiLir mi hanqi kuruMun sınawıydı bu :S

hakanım;

evet bende ordaydım.. dikkat ettinse bizden çok çevre ve orman bakanlığı personeli vardı :)
müdürler. yardımcıları filan tuhafdı kısacası, çok ümit edemiyorum sınavım başarılı olduğu halde. MEB bi lotoydu kaçırdık onuda bazıların büyük gayretleri yüzünden

YiRiZMa;

Var bunda bi b... yeniği ama hayırlısı banada aynı şekilde netden takip edin dediler fakat ben işi garantiye alayım diye Ankara orman genel müdürlükde çalışan arkadaşıma söyledim o takip ediyordu daha bilgi yok diyor bana sınavla ilgili ama sınav olmuş bile acaba il il farklımı ki ?

hayır bu arkadaşların girdiği il çevre orman bizim başvurduğumuz orman genel müdürlüğü sınavının tarihi daha açıklanmamış ben bugün amasyayı aradım sordum o daha belli değilmiş duyuru yapılacakmış

her bölge kendi hazırladı soruları farklı farklı olabılır sorular..

Arkadaşlar lütfen sınava giren arkadaşlar hatırladıkları sınav sorularını ayzsın hiç değilse bilgi edinmiş oluruz

boşuna çıkartmayın bence her ilde ayrı ayrı sormuşlar. kiminde bilgisayar soruları var kiminde yok.

Elazığda giren varmıydı soruları çok zordu örnek hangi yazarın kitabı hangisidir cahirt sıtkı tarancının hangi eseirindendir halk edebiyattında kullanılan isim aşık veyselin şiirinde kaç hece ölçümü kullanılmıştır türkçe çok zordu

Elazığ ili orman müdürlüğü adam kayımaca

Sınava yarım saat vardı mescide indim okulun en alt katındaydı 2 oprman müdürlüğünün personelini konuşurken duydum elazığ millet vekili çetin kaya bundan bir hafta önce elazıga gelmiş müdürle görüşmüş 6 kişide benim adamım olacak demiş düşünü okulda ögretmenler geldi orman müdürü ögretmen istemediklerini kendi kurum elamanlarının çalışacagını sınıflarda onların duracagını söyledi kendi sınıfımdaki 2 görevliye alt katta duyduklarımı söyledim bana güldüler allah yardımcınız olsun dedi yani yalanlamadılar

Üst Alt