Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl degisikli yüzünden evde bakım maaş alamadik..?

Nazli2222222

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben il degisiklihi yaptım kızımın evde bakım maaşını kestiler taşınmadan öncede bildirdim nakil vermişler ama burdakiler onaylamamislar biz gidince onayladilar ama iki aydır alamıyoruz herkesin maaşı yattı bizim yatmadı oazartesi gidecez sosyale tekrar napmamiz lazım toplu alır miyiz evim kira inanın ki borç harç evi gecindiriyoruz eşim daha iş bulamadi kızım bir buçuk yaşında süt içiyor ama para olmadığından biskuviyle su beriyorum geceleri ne zaman baglayacaklar bez bile alamıyoruz annemler aliyor

Nazli2222222
yeni yerinizdeki kurumdan eve heyet gelecek ama bildirimde bulunmanıza rağmen bu kadar uzun sürmesı olacak iş değil
üstte 11 nolu mesajda Kalem mesajınızın cevabı olacak açıklamayı yapmış.okumanızı tavsiye ederim
sizin başvuru yerınız aile ve sosyal plitıkalar il ya da ilçe müdürlüğü.sosyal yardımlaşma vakfı değil eğer sosyalden kastınız buysa

Evet sosyal politikalar demek istediğim bende anlamadım napacagimi şaşırdım kalem hanimada yazdım cevap vermediler daha

Nazli2222222
ptesi aiel sos pol bak müd e gidip durumunuzu anlatın yardımcı olacaklardır.yılbaşı gelmeden bian önce gidin ne kadar erken gidersenız işiniz o kadar erken biter

Çok teşekkür ederim peki bu aralığın maaşını verirler mi çünkü bizim ilin maaşları yatti

heyete kalmış.verilebilirde ama siz alamayacakmış gibi hareket edin

Nazli2222222

Merhabalar Öncelikle allah yardımınciniz olsun çok zor bizde de sizin durumunuz gibi oldu 7 ay sonra onaylandı bizimki de 5ay dosya bekledim 2 ayda heyet İşi sürdü bizde pandemiden dolayi eve gelmediler sosyal hizmetlere çağırıp bilgi aldilar çocukla ilgili her hangi bi değişiklik olmadığı için bakımda tekrar bağlandı siz de tasinmadan önce dilekçe vermişsiniz anladığım kadarıyla süreç normal dosyanızin gelmesini bekliyorlardır bu süreçte maaşınız birikir eğer bir değişiklik olmaz uygun görürlerse tekrar baglanır maaş toplu alırsınız alamadığınız ayları bizimki kasımda onaylandı Aralık ayında toplu alacaksınız dedi 7ayi verdiler yani ama sizde ne derler bilemiyorum gidişata bağlı...benim yaşadığım süreci anlatım size.

Geriye dönük maaşları alacaksınız dediler

Merhaba arkadaşlar il degisikli yüzünden maaşımizi alamamıştık sabah aradik Ocak 15 inde alacaksınız geriye dönük hepsini alacaksınız dediler ama bugün gidip toplu halde alacağıma dair dilekçe isteyecem yani geriye dönük hepsini verirler değil mi bu ocakta

ayrıldığıniz gun hemen müracaat edip adres bildirmişseniz geriye donuk maas gecikmelide olsa ödenir..evraklar diğer kuruma geç geliyor ve onlarda adres tespitine gec geliyorlar..onemli olan ayrilmaya karar verdiginiz an bunu bildirmek ..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben cocuğum için bir ilden diğer ile şöyle yaptim..tam maas aldığim gün müracaaat ettim..böylece 1 ay surmedi ve diğer aya maaş yetisti..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt