Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl değişikliği nedeniyle evde bakım aylığı kesilir mi?

ahmetnecla

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben eşim üstünden evde bakım aylığı alıyorum muğladan adanaya taşındık ve evde bakım aylığını nakil ettirdik.dosya adanaya 1ayda geldi daha bugün aradılar dosyanız geldi diye gittim gerekli evrakları doldurdum verdim.ne zaman gelirler bilmem ama sizce bu ay evde bakım aylığı alırmıyım?şehiriçi adres değişikliğinde bakım aylığı kesilmiyordu ama şehir değiştirdiğimiz için sizce kesilir mi? kesilirse de ne zaman bağlanır?sonuçta bu aylıkla geçinen insanlarız teşekkürler

Hiç tavsiye etmem arkadaşım be şehir değiştirdim istden çanakkaleye taşındım 9 ay oldu baglanmadı ve hep rededildi hem haberleri filan izle miyormusun 1200 bin özürlünün bir milyonunun maaşı kesiliyormuş sana tavsiyem
en azından seçimler sonrasına kadar bekle taşınma kesilirse baglanması zor bu işler benden devamlı rapor istendi bu olmadı şunu getir bu solmuş yeni getir vs

cevabınız için tesekkürler ama anladığım kadarıyla sizin evinize kontrole gelmiş heyet çanakkaleye taşındığınızda dosyanız geldikten sonra heyet ilk ne kadar sürede geldi?

15gün içinde taşınmadan bakım maşı bağlayan yere bildir, bildirmessen kesilir.

Üst Alt