Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl içi isteğim dışında tayin edildim. Dava açtım ve davayı kazandım!

cicikıs

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
1
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bağlısı bir birlikte 657 'ye bağlı devlet memuruyum 11 senedir. Geçtiğimiz aylarda annem karaciğer kanserine yakalandı onun bakımı için 3-4 aydır refakat izni kullanıyorum http://www.gop.edu.tr/yonetmelik/yonalt/hastalıkizni.pdf

Ben zorlu süreçte cebelleşirken bu gün il içi isteğim dışında başka bir birime tayin edildiğimi öğrendim.

Engellilerin isteği dışı tayin edilemeceğini hep işitirdik başıma bu iş gelince mahkeme kararı buldum ve emsal teşkil etmesi sebebiyle müjde niteliğindedir. Tüm engelli devlet memuru arkadaşlarıma arz ederim.

İl İçi İsteği Dışında Tayin Olan Engelli Üyemizin Davasını Kazandık

Mahkeme kararını buraya ekleyebilir misiniz? Bu durumu yaşayan veya yaşayabilecek olan arkadaşlar faydalansın..

Bu dava bir sendika tarafından kazanılmış kendilerini aradım mahkeme kararının fotokopisini ulaştıracaklar bana. Elime geçer geçmez tarar koyarım.

Teşekkür ederiz. cicikıs mahkeme kararın fotokopisini ekleyecektiniz. Bir gelişme var mı?

Geçmiş olsun. İl içi bile olsa isteği dışında tayin söz konusu değil yani? Sizin ve bizim için önemli bir karar olmuş sevindirici. Bu arada bu durum asalete bağlı mıdır bilginiz var mıdır?

Üst Alt