Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl MEM ve ilçe MEM emrine engelli öğretmenlerin verilmesi!?

Konular
16
Reaksiyonlar
1
Merhaba ,
Çalıştığım memlekette bölümümde açık yok daha yeniyim o kentte. Bilgi almak istiyorum okulundan harici başka okula ve il ve ilceye cekilmem nasıl oluyor ? Okulum epeyce uzak bir köyde gitmem demiyorum ama evim il MEM çok yakın ve okuluda pek sevemedim (ciddi sorunlar var idare ediyorum aslında) detaya girmeyecegim. Bilgisi olan yazabilir mi teşekkürler

merhaba tomris hocam,

Eğer engellilik durumundan yer değişikliği istemişseniz istediğiniz bir yere gelmeniz ihtimaldir.Hatta yüksek ihtimal. hele şu dönemde ...çünkü mesela benim raporum 1 yıllık idi ve bu yaz açılan mazerete bağlı yer değişikliğine ben benim durumumdakiler başvuramadılar.

başvurdunuz ve siz veya sizin durumunuzdakiler tercih listesini çok dar tuttu mesela o zaman il veya ilçe emri bazen açabiliyor. yani il veya ilçe emrine veriliyorsunuz.

ama hem bazen dedim hem de bence bu bir şans ..çünkü geöen dönem çok istememe rağmen ne il ne ilçe emri olmadı.

bunun dışında sanki okulunu bir yıl sonra değiştirenler duydum ...idarenizle (müdürünüzle ) görüşüp bilgi alma şansınız var mı aceba ili ilçeyi değiştirmeden farklı bir okula yer değişikliği yapmam mümkün mü diye, tabi buda sizin için uygun ise (yani istekli iseniz).

İdareden fazla bilgi sahibiyim diyebilirim 😊 özür grubu atamalarimda puaanim yeterli gelmiyor çünkü özür grubu atamalarinda bile bizim o bölge okulları yüksek puanla kapatıyor ayrıca işin güzel tarafı Antalya'da gorevliyim kimse gitmek istemiyor herkes buraya gelmek istiyor . Diğerleri konusunda net bilgim benim de yok hangi durumlarda il MEM emrine geçerim bunları simdikten bileyim diyorum. Tabi il MEM beklemek ömür tamamlamak değil amacım bir işler yapmak . Bu arada hos bulunduğum ilde bekleyen çok hoca varmış ...

Tomris_Hatunn

kaç ki hocam puanınız bence çok yüksek değil. ben 40 la kapatan yer biliyorum mesela oralarda. Ama tabi sizin kararınız. il emri ilçe emri benim tecrübelerime göre sanki şans. Ama tabi yazın oluyormuş daha çok sanıyorum ama bence şans.

hakkınızda hayırlısı..

Özür grubu ile atanan (eş sağlık gibi ) en son yerleşenlerin hizmet puanına nerden ulaşabilirim ? Benim bildiğim bunların hepsi ortak havuz ortak puan

kısaca aslında ulaşamazsınız (gibi bişey),sadece kendi başvurduğunuz okulların kaç ile kapattığını meb size sonuç açıklama sisteminde o bilgiyi de ekliyor (yani sistemde görebiliyorsunuz ,sonuç sayfasında,tek tek orda yazıyor)

onun dışında tanıdık vs varsa onlarında yazdıkları yerleri onlarla irtibata geçerek öğrenmeniz mümkün gibi yada böyle forumlarda vs paylaşıyorlarsa.

Üst Alt