Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde YH olarak çalışanlar ne iş yapar?

s.unsal_40

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ankara il milli eğitim yada ilçe milli eğitim müdürlüklerinde çalışan varmı. Varsa ne tür işler yaparlar nasıl çalışırlar genel olarak bir bilgi verirlerse seviniriz.

bende ilk tercihimi keçiören ilçe meb ikinci tercihimi ankara il meb yaptım bende bu soruyu çok merak ediyorum

Aynen il ilçe müdürlüklerini yazdık ama buralarda yh ne iş yapar. Neyle karşılaşacagız aceba okulları anladık müdüre bağlı ama müdürlükler nasıl aceba?

genelde memur statüsünde evrak getir götür yada 5-6 memurun olduğu bir odaya asiste edilmesi onlara yardım edilmesi yada santral gibi yerlere verildiğini duymuştum ama sadece duyum

Umarım öyle olur. temizliğini aceba taşeron firmalarmı yapıyor yoksa yh olarak atananlarmı? Çalışan biri olsada genel olarak bir bilgi alabilsek

Yh olarak atandım. Salı günü işe başladım. Bilgisayardan anlıyor musun dediler evet dedim. Mudur yardımcısının odasında(oda yetersizliğinden dolayı burayı verdiler) bi masa ve bilgisayar ayarlamaya çalışıyorlar. Gelen evrak kayıtları vs yapacaksın dediler. Önce santrale vermeyi düşündüler ama bunu uygun gördüler. Anadolu imam hatip lisesinde başladım. Kaç gündür zaten yaptığım bişi yok. Boş boş dolanıyorum koridorda ta ki masa ayarlanan kadar...

yardımcı hizmetli olarak atanmışssanız temizlik,fotokopi ,evrak getir götür veya çay işlerine bakıyorlar

ayşegül sen ilçe meb yada il meb demi çalışıyorsun

Engeline bağlı kardeşim mesela ben Fiziksel engelliyim ve ilk atamam şu anda okulun memuriyet işlerini yapıyorum .. Engelim bu işte görevlendirmeme izin verdiği için yani engelli de hizmetli veya memur sadece maddi yönden etkili yoksa hizmetli de olsan memur da olsan yapabileceğin işi veriyorlar sana :)

Arkadaşlar az önce ankara meb i aradım yerler belli oldumu diye ; hayır daha belli olmadı valilikte onayda dedi bizde bekliyoruz dedi. Niye bu kadar uzadı diğer iller başlattı bile dedim ankaraya talep çok 300 kişi başvurmuş. Büyük ihtimal pazartesi belli olur dedi ama bence heran belli olabilir öğleden sonra tekrar bi aramak lazım. Umarım herkesin gönlünce olur bende sabırsızlıkla beklemekteyim hakkımızda hayırlısı artık.

Arkadaşlar özellikle ankara il milli eğitim müdürlüğünde görev yapan kimse yokmu? Orda ne iş yaparlar ne yaparlar bir çalışan olsada bize yardımcı olsa geniş kapsamlı bir bilgi verse.

X - YARDIMCI HİZMETLER SINIFI: [SUP](3)(4)[/SUP]
Yardımcı hizmetler sınıfı, kurumlarda her türlü yazı ve dosya dağıtmak ve toplamak, müracaat sahiplerini karşılamak ve yol göstermek; hizmet yerlerini temizleme, aydınlatma ve ısıtma işlerinde çalışmak veya basit iklim rasatlarını yapmak; ilaçlama yapmak veya yaptırmak veya tedavi kurumlarında hastaların ve hastanelerin temizliği ve basit bakımı ile ilgili hizmetleri yapmak veya kurumlarda koruma ve muhafaza hizmetleri gibi anahizmetlere yardımcı mahiyetteki görevlerde her kurumun özel bünyesine göre ve yine bu mahiyette olmak üzere ihdasına lüzum gördüğü yardımcı hizmetleri ifa ile görevli bulunanlardan 4 üncü maddenin (D) bendinde tanımlananların dışında kalanları kapsar. [SUP](2)[/SUP]
(Ek: 28/3/1988 - KHK - 318/1 md.) Bu sınıfa dahil personel tarafından yerine getirilmesi gereken hizmetlerden hizmet yerlerinin ve tedavi kurumlarının temizlenmesi,tesisatın bakım ve işletilmesi ve benzeri nitelikteki hizmetlerin üçüncü şahıslara ihale yoluyla gördürülmesi mümkündür.

Üst Alt