Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl sağlığa gitmeden özel hastaneden aldığımız rapor ile ehliyet alabilir miyiz?

serkan aydemir

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Selamünaleyküm arkadaşlar h sınıfı ehliyet raporu için il sağlığa gitmek şartmı bildiğiniz verebilecek özel hastane carmı ehliyeti olanların ehliyeti ne zaman geçersiz olacak teşekkürler.

4 sene sonra ehliyetler mecburi değişecek
ayriyetten il sağlık müdürlüğüne mecburen gitmeniz gerek çünkü özel donanımlı araç alımında kodlar verilmesi gerek yani direk özel bir hastaneden rapor almayla olmuyor

serkan aydemir
Eski ehliyetinizle aldırmıyorlar aracı, istisna durumlar hariç ama işinizi riske atmaya ve sonradan uğraşmaya değmez. Bu nedenle değiştirmeniz gerekir ve bunun için de il sağlıktan rapor almanız gerekecektir.

Desperado aparat yok sadece otomatik vites olacak numune hastanesi vermezmi?

@KKELEBEKK ben 11.ay da aldım aracı ama öyle bi sıkıntı çıkmadı

serkan aydemir

İl sağlık komisyonu şart. Sadece manuel vitesli aracı hiç bir donanıma ihtiyaç duymadan kullanabilecek kişiler hekim raporu ile ehliyet alabilir.

OturanBoğa

benim diyalizden dolayı raporum %90. özel hastaneden aldım raporu o şekilde ehliyetimi yeniledim. b sınıfı ehliyetim. ayrıca 2012 yılında da b sınıfı ehliyet ile araç kullanabilir diye raporum duruyor. yeniden rapor isteneceğini sanmıyorum.

diyaliz hastasıysan raporun süresizdir zaten
ve raporunun arkasında ehliyet arabilir diye yazı vardır
oyuzden suresız raporların tekrar rapaor cıkarmasına gerek yoktur

Son düzenleme:
SARUHAN

Ehliyet icin saglik raporunu ozelden aldim. Bildigim kadari ile ozelde engelli raporu alinamiyor

Cevap yazan her arkadaşım için ayrı ayrı teşekkür ederim.Raporu numune hastanesinden aldım il sağlık müdürlüğü ne sevk ettiler oradan da ehliyet alabilir kodları aldım nüfus müdürlüğü ne verdim ehliyet adrese gelecek nasip olursa.

Üst Alt