Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl sağlık 3. olarak hakem hastaneye sevk edeceğini söylüyor!?

cnalbant

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
1.)ilk başvuru yaptığım 03.05.2016 tarihli sağlık kurulu raporum (göz %32,nöroloji%30,kbb%10,plastik %10 TOPLAM=61)
2.)ikinci başvurumu ÖTV için 15.11.2016 gunu farklı bır hastaneye yaptım il sağlık müdürlüğüne itiraz etmem gerektiğinin söylediler 6 ay geçmesine rağmen itiraz ederek ikinci sağlık kurulu işlemlerime başladım sonuç olarak ikinci sağlık kurulu raporum (göz %32, nöroloji %30, kbb %12 ortopedi%4 TOPLAM =60)
3.) il sağlık müdürlüğü raporumu teslim alamayacağımı ve hakem hastaneye sevk etmek zorunda olduklarını belirttiler,

izlemem gereken yol ne olmalı 6 ay geçtiği için yeni başvuru olarak kabul etmeleri gerekmiyor muydu?
şimdi 3. hastane hakem hastaneye gitmiş olmam sonucu değiştirir mi ?
il sağlık müdürlüğüne başvuru ile farklı amaçlar için başvurduğum ikinci raporumu teslim alabilir miyim ?

Saygılar, herkese geçmiş olsun.

Son düzenleme:
cnalbant

2. hastane olarak farklı bir hastaneye gitseydiniz keşke. Çünkü il sağlık sevki ile ikinciye gittiğinizde, eğer ilki ile ikincisi arasında fark varsa, il sağlık hakem hastaneye sevk eder. Şimdi mecburen 3. hastaneye gitmeniz gerek. Gitmemek gibi bir seçeneğiniz yok sanırım. Aslında 2. rapor elinizde olsa onla iş yapabilirsiniz derim ama, bu bile riskli. Bilemedim...

engellilerin hakkını yiyen yiyene Allah onları kahreyle-sin oturduğu makamlarda tepetakla olsunlar inşallah kendileri de engelli olur sürünürler inşallah.........ben böyle beddua ederim hep ..ne kadar kolay insanları mağdur etmek görüyor musunuz aile sosyal ne işe yarar hiç bir işe yaramaz ....

Üst Alt