Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl sağlık komisyonu raporunun geçerlilik süresi..?

WhiteDove

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
il sagliktan ya da ehliyetinizi aldiktan sonra, raporun bir gecerlilik suresi oluyor mu ? Ornegin, 6 ay suresince mi gecerli oluyor.
ikinci sorum, yeni ehliyeti aldiginizda, duz vitesli arac kullanma imkani ortadan kalkiyor mu ?

bu rapoırun süresi kontrol süresi belirtilmemişse 2 yıldır.

eğer raorunuzda 10.04 uyarlanmış vites kolu ibaresi varda manuel otomatik fark etmiyor. hangisi olursa olsun tertibat gerekli

İl sağlıktan alınan ehliyet raporu 2 yıl geçerlidir.görevli memur bana öyle dedi.şimdi ehliyet değiştirmek istemezsen aldığın sürücü olur raporu 2 yıl geçerlidir.

il sağlıktan alınan rapor 2 yıl geçerli dediniz o raporla ehliyetimi aldım ötv siz bir araç aldığım zaman 5 yıl sonra tekrar araba almak istediğimde il sağlıktan raporumu tekrar çıkamarmalıyım yoksa 10 yıl geçerlimi

@şansım
Bu geçerlilik süresinden, raporu aldıktan sonra ehliyeti çıkarana kadar geçen zaman olarak anlıyorum ben.

Yoksa siz bu raporla ehliyetinizi almışsanız ÖTV muafiyetli araç almak için rapor değil bu raporla aldığınız tertibat kodlarının olduğu ehliyetinizin olması yeterlidir.

Üst Alt