İl Sağlık kurulu,Hatay devlet hastahanesinden aldığım engelli raporumda otomatik vites araç kullanması uygundur ibaresi olmasına rağmen,otomatik vites ehliyet kodu yerine 47-102 kodlarını yazdı bu sebeple ötv'den muaf olamiyorum.
Engelli sağlık raporum şu şekilde düzenlenmiştir.
Sol alt ekstremite hipoestezi-opere L4 vertabre faktörü.lomber limitli.
Otomatik vites araç kullanması uygundur.
özel tertibatlı araç kullanabilir
Özür yüzde 31
Bülent bey sizden ricam bana bir yol göstermeniz.
İl Sağlık heyeti zaten kod verdiği için itiraz kabul etmiyor.
Vergi dairesi engelli sağlık raporunla ötv den muafsin fakat 78-10.02 ehliyet kodlarından biri olması lazım diyor.
İl Sağlık müdürlüğü ne itiraz kabul ediyor nede yeniden heyete girmeme izin veriyor ne yapmaliyim.
Sayın site yöneticileri ve değerli arkadaşlar bu konu hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum.Kuş uçmaz kervan geçmez bir köy okulunda öğretmenlik yapıyorum ve araba olmadan işime gidemiyorum
Engelli sağlık raporum şu şekilde düzenlenmiştir.
Sol alt ekstremite hipoestezi-opere L4 vertabre faktörü.lomber limitli.
Otomatik vites araç kullanması uygundur.
özel tertibatlı araç kullanabilir
Özür yüzde 31
Bülent bey sizden ricam bana bir yol göstermeniz.
İl Sağlık heyeti zaten kod verdiği için itiraz kabul etmiyor.
Vergi dairesi engelli sağlık raporunla ötv den muafsin fakat 78-10.02 ehliyet kodlarından biri olması lazım diyor.
İl Sağlık müdürlüğü ne itiraz kabul ediyor nede yeniden heyete girmeme izin veriyor ne yapmaliyim.
Sayın site yöneticileri ve değerli arkadaşlar bu konu hakkında tavsiyelerinizi bekliyorum.Kuş uçmaz kervan geçmez bir köy okulunda öğretmenlik yapıyorum ve araba olmadan işime gidemiyorum