Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl sağlık müdürlüğü'nde rapor kodlarının üzerine çizgi çekilmiş..?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar,

il sağlık müdürlüğünden raporu bu sabah teslim aldım 78 47 103.03 kodları verilmiş, ancak 78 ve 47 nin üzeri tek çizgi ile çizilmiş, altında da 1. grup sürücü olur yılda bir kontrol diyor. Teslim eden memura sordum sana kod verilmemiş normal sürücü olursun işte dedi. İl sağlık müdürlüğü heyetinde yazılan bu 78 ve 47 kodları nasıl üzeri çizilir, nasıl bir yol izleyeyim.

bu arada, rahatsızlığım her iki kalça 4. derece avaskulernekroz, sol ağak bileği nekroz, iki diz osteakondritis dissekans.

OturanBoğa yardımlarınızı rica ederim.

Son düzenleme:
Shadowmaster

Üzeri çizilmişse o kodlarda belirtilen kısıtlama yok demektir. Yani manuel vitesli aracı hiç bir donanım olmadan kullanabileceğine karar vermişler.

Kim çizmiş o kodların üstünü?

raporu teslim aldığım memur bilgisi olmadığını söyledi, heyette salı günü doktorlar mutabık kalarak yazmışlardı, yazılan kodların daha sonra silinmesi gibi bir uygulama olabilir mi. anlamadığım nokta 103.03 neden çizilmemiş herhangi bir problemim yoksa neden yılda 1 muayene olmalıyım buda mantıksız geldi. yarın sabah tekrar uğrayıp soracağım.
OturanBoğa

aliican özel hastane oluyor sıkıntı yok.
OturanBoğa

Kodların üzeri ben kuruldan çıktından sonra çizilmiş, baştan verilmişti. Bu rapora itraz da edemiyormuşuz yönetmelik ile engellenmiş, doğrumudur ?

Kodlar üzeri çizilmiş olmasa dahi 1. grup sürücü olur yazdığı için kodlar bir anlam ifade etmez dedi görevli personel.

1 sene sonra tekrar gelebilirsin daha erken gelemezsin ve itiraz da edemezsin yönetmelik ile engellendi dediler.

Shadowmaster

Dostum sende ehliyeti degistirme tarfikten. 1 yil sonra tekrar denersin sansini. Rapor alinca illa degistirmek zorunda degiliz dimi mevcut ehliyetimizi? Yosa mevcut ehliyetimiz gecersiz hale mi dusuyor

emniyete sordum bir değişiklik olmadığı için değiştirmene gerek yok dedi. artık seneye kısmet, ama bu şekilde kodların verilip sonra çizilmesi can sıkıyor hastalık durumum raporlarla belli.

Üst Alt