Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl saglik raporu ile ötv'siz araç alınabilir mi?

sniper55

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben il sağlık kurulundan ortopedik özürlü otamatik vitesli arc kullanir raporu aldım bu raporum la ötvesiz araç almak istedim vergi dairesi sağlık kurulu raporu istiyormus bayii öyle söyledi bende hastaneye gittim hastane deki ortopedi doktoru bu elimdeki raporu kabul etmek zorundalar diye söyledi artık kendilerinin vermediğini kanun değiştiğini il sağlık kurulu verdiğini söyledi ne yapmam lazım yardım ci olabilir misiniz

sizin özür durumunuz nedir tam yazar mısınız ?

evet sağlık kurulu raporu olcak en azından tanı ve oran yazması gerekıyor ehliyet alınan rapor ve sağlık kurulu raporuyla alınıyor

Hastaneden heyet raporu almanız gerekli.

Sadece il sağlık raporu ile vermıyorlar. Ben bu konuda cok dırettim bimere yazdım ama maalesef . Yanında % içeren sakatlık durumunuzu belırten devlet hasatnesınden alınmış rapor da istiyorlar . Sizin il sağlık dan aldıgınız ehlıyet için . Ancak işin tuhaf tarafı araç alırken hem sürücü sağlık raporunu hemde diğer sağlık raporunu istiyorlar . Halbu ki iksinde de aynı sakatlık tanısı yazıyor . Sürücü sağlık forumunda küçük bir düzenleme yapılarak hem sürekli olup olmadıgı hem de % si yazılır ise tek bir rapor ile iş hallolur . Ama kim yapacak onu ?

Sonradan oluşan ortapedik %40 raporum var..Ehliyet için ortapedik dokroru baktım raporunu yazdı il sağlıktan bir de nörölüji için kontrol istediler bu normal mi ? Ayrıca hastahane er bölüm çin 75 tk ücre alıyor

Üst Alt