Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl sağlık raporu ile sağlık kurulu raporu arasındaki uyuşmazlık

Adiyos34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba , il sağlık komisyonundan aldıgım kodlar ; 102 , 10.02 , 47 , 78. Engelli raporumda “özel tertibatlı araç kullanmaya ihtiyaç yoktur “ yazmış. Otomatik vites özel tertibat sayılmıyor mu ? Engellim ortopedik. İlçe sağlığa itiraz ettim. Yarın tekrar kurula gireceğim bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekir. Yani anlamadığım konu şu il sağlık bana sadece otomatik vitesli araç kullanabilir raporu vermişken sağlık kurulu engellimi tespit ettiğinde özel tertibata gerek yok diyebilir mi ? Yazacak konu başlığı bulamadığım için buradan yazdım. Teşekkürler

olabiliyor böyle şeyler bende oldu il sağlık kurulu otomatik kullanabilir dedi ötv için heyete girdim onlar raporu vermediler araç almak için.

Adiyos34; sonuç ne oldu? Benim de engelli raporumda ÖTV ile ilgili bir ibare yok 2017 yılında almıştım araba şimdi süresi doldu da acaba aynı rapor ile alabilecez mi yoksa özel tertibatlı araç kullanır ibaresini ekletmemiz mi gerekecek ?

Merhaba arkadaşlar , ilçe sağlık müdürlüğüne itiraz etmiştim. Bugün tekrar muayene oldum. Ortopedi doktoru açıklamanın yanlış oldugunu ve raporda özel terbibat gerekli yazılması lazım dedi ve raporun bu şekilde cıkacagını söyledi. Cuma günü heyet toplanacak. Raporu alınca tekrar yazarım.

Tekrar merhaba arkadaşlar , sonucu yazacagım demiştim. İtiraz sonrası rapor istediğim gibi geldi. Sadece hareket ettirici kullanması gerekir yazıldı. Eminseniz itiraz etmenizi öneririm. Tesekkürler

Engelli raporunuzu hangi il ve hastaneden aldınız acaba .aynı sorunu bende yaşıyorum şuan. Engelli ehliyetim var kodlarim var ama engelli sağlık kurulu tertibata ihtiyacı yoktur yazdı . İtiraz ettim haftaya tekrar sağlık kuruluna gireceğim

Üst Alt