@
friends yani sizin de hakkınız yok değil. fakat eğer bunu yaparsam sürekli yargılanan konumundan artık işlem yetkisi veren ve yöneten kısmına geçmiş olacağım ..
öğrenci ile çalışmak aslında çok eğlenceli ve faydalı fakat malesef üstte anlattığım durumlar var. bu nedenle de (üstteki önceliklerim gözönünde bulundurulduğunda) alabileceğim en iyi görevler idari sınıfında.
ben çok enerjik biriyim valla elhamdulillah.
yalnız hocam kendinize haksızlık etmeyin (sizin gördüğünüz özeleştirinizdede belki suçunuz yoktur) . ben şükrediyorum genelde.
birde şunu da gözlemliyorum sanki. bugun siyasette de (genelde hiç bu konuya girmesemde... ) insanlar sürekli olarak ve uygun dille çok meşakkatli de olsa eleştirel yaklaşanlar sanki kazanıyorlar.
dolayısıyla ortaya iyi birşey çıkma ihtimali / umudu varsa ,eğitimdede düşüncelerimizi paylaşmamız gerekli sanki.. gördüğümüz eksikleri yanlışları uygun dille konuşmamız faydalı olabilir ..
@
yakups
anladım. hocam inşallah atanacağım bitek aldığım öğretmen olabilirliği ile alakalı raporda şu yazılı
KARAR
düzenli psikiyatri poliklinik kontrolü ile türkiyenin her yerinde öğretmenlik yapabilir. oy birliği ile karar verilmiştir.
altında 7 hekimin kaşesi ve imzası var.
yani bu rapor ve engelli raporuyla birlikte atamada sorun çıkmazsa atanıyorum inşallah. (bi fikrinizi yazabilir misiniz hocam bu rapor sorun çıkartır mı)
ancak atansam da ben aktif öğretmenlikte kalıcı olmak istemediğim için bence ekpss ye tekrar girmeliyim 2020 de. en iyi çözüm bu gibi.
burdan da maaşı ve durumu daha iyi bir memuriyete atanmak tekrardan ...