Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlaç kullanan lise mezunu engellinin EKPSS ile atanması ve verilecek olası görevler.?
10 senedir tedavi oluyorum ilaç kullanıyorum son 6 senedir evde yanlız zaman geçiriyorum
bir lise mezunu engelli olarak ne iş yapabilirim dışarıya zorlukla çıktığım için çalışmak zor geliyor peki lise mezunu engelliler ne iş yapabilir ???
[FONT=sans-serif] ekpss ile atanınca memur olarak ne iş yaparım insanlarla iletişimde olmadan evrak veya bilgisayar ile masabaşı görevi yapabilirmiyim bu konuyu tam olarak açıklarmısınız ???
[/FONT][FONT=sans-serif]bu arada 29 yaşındayım dış görünüşüm çok iyidir[/FONT]
Kardeşim kamuda çalışabilmek için ilk önce ekpss'ye gireceksin, iyi bir puan alacaksın ondan sonra (tercihlerin doğrultusunda) bir yere atanabilirsin. Sınava girmeden kamu da görev alamazsın
2016 kpssye girebilirsiniz kamuda kalıcı olarak çalışmak adına.80-100 arası bir puan almanız gerekir.Dış görünüşün bir etkisi olacağını hiç zannetmiyorum.
Manken veya oyuncu olmak istiyorsanız iş değişir tabiUzun boylu fit muhteşem surat oturuş kalkış ses vb gerekir
yav biliyodumda benim kafa yandı o kadar çok araştırdımki çağrı merkezinde felan çalışırım diye unutmuşum bakkalda çakkalda felan bi iş bulsam o da iyi mesela supermarkette reyon görevlisi felan kamuyu geç arkadaşım onu unutmuşum ben neyse
mankenlik işini geç 11 saat uyuyan birisi ilaç kullanan birisiyle uğraşmazlar zaten 2 ön dişim kırık çürük bakan bi daha bakmaz zor iş bulurum halkla ilişkilerde kardeş
Kardeş zaten engelli adamın özel sektörde iş bulması imkansıza yakın birşey.Millet tanıdığı engelliyi alıyor veya cezası neyse onu ödüyor.Sağlam adamlar o kadar yıl okuyor boşta geziyor veya 12 saat kasiyer olarak çalışıyor asgari ücrete.Ekmek aslanın bilmem neresinde nasıl iş bekliyorsun anlamadım.
para yönünden sıkıntım yok kardeş engelli aylığı alıyorum 3 aylık onun dışında işimi severek yapacak bi iş arıyorum dost edinmek için 6 saatlik bi iş benim için çok iyi olur markette felan depoda reyonda 6 senedir içe kapanık olarak yaşıyorum biraz çevre edinmek iş yapmak çok iyi gelir bana kanımcas
Kardeşim bir işe girdiğin zaman o iş veren sana sigorta yapmak zorunda, seni sigorta yapmadan zaten çalıştıramaz (Büyük cezası var) haa bunları neden yazdım? Sen sigortalı işe girdiğin zaman o üç aydan üç aya aldığın engelli maaşın kesilecek. Öyle dost edinmek, çevre edinmek için işe girilmez. Yada kahveye çay ocağına falan git bikaç saat takılıp çalışmak istiyorum de, anca bu tür işlerde sigorta yapmazlar. Ama markete kasiyer olayım günde 6-8 saat çalışayım diyorsan engelli aylığından vaz geçip sigortalı olacaksın
lise mezunu 10 senedir psikolojik engelliyim ekpss ile atanınca memur olarak ne iş yaparım insanlarla iletişimde olmadan evrak veya bilgisayar ile masabaşı görevi yapabilirmiyim bu konuyu tam olarak açıklarmısınız ???
Uç aylık alıyom diyon otur oturduğun yerde bi işe başlarsan aylık olursun hem de çalışmak zor geliyor diyon hem görüntüye para vermiyorlar icraat lazım meslek lazım
Her şeyden önce dışarı çıkıp insan içine karışma isteği duyman çok olumlu bir şey. Bu konuda doktorun ne diyor? İnsanlarla saatleri belli olacak şekilde düzenli olarak birlikte olmak, bir iş ritmine dahil olmak seni aşırı zorlayabilir. Bu konuda doktorunun yönlendirmesi de önemli diye düşünüyorum.
Eğer doktorun da motive ederse, bence ilk önce part time çalışmayı deneyebilirsin. Yakınlarında nasıl bir iş buunabilir, bilemiyorum. Belki İşkur'a gidip iş arayabilirsin.
Bu arada ekpss'ye de çalış derim. Kazanır ve atanırsan, "dikkat gerektirmeyecek işlerde çalışır" gibi bir rapor alıp, sağlın açısındna zorlayıcı olmayacak bir görev talep edeilirsin...