Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlaç kullanmayınca rapor iptal edilir mi?

• Konbuyu başlatan geçmişim bedeli
  • Başlangıç tarihi
G

geçmişim bedeli

S.a
6senelik doktor geçmişim var son 7ay düzenli ilaç kullandım ve %45 organik olmayan psikoz raporum var 2yıllık.
Hertürlü ilacı kullandım ve gerçekten işe yaramıyor daha çok uyutuyor. Ekpss den yerleşirsem ilaç kullanmadığım için raporumu iptal ettirebilirler mi ? şikayet vs forumda biyerde görmüştüm.

A.s

Bu hastalıkta ben ilaç kullanmayıpta düzelen daha ne gördüm nede duydum. YOK ÖYLE BİRŞEY. Önce kendini düşün ve insanlara kötü ÖRNEK OLMA. BU SENİN ELİNDE. DAHADA KÖTÜ OLMA. BUDA SENİN ELİNDE.
YOKSA BAK kötü örnek olup BAŞKASININ DİLİNE DÜŞERSİN.

psikoz hastası olupta ilaç kullanmıycak olan bir ben miyim bir araştır... ne düzelmesinden bahsediyosun kim düzelmiş ki ben düzeleyim.

geçmişim bedeli

Evet, iptal edilme riski vardır. Hele emeklilik varsa, o kesin iptal edilir.

İlacı bırakmanın sağlığınızda ve gündelik yaşamda yol açacağı sorunları söylememe bile gerek yok...

Emeklilik istemiyorum ztn o iptal olsun sorun yok. İlaçta zorunluysa artık düşük doz yazdırıcam.. Teşekkürler cevabınız için OturanBoğa..

@aydünyavazo sen ne diyosun arkadaşım başkasının diline falan düşücek mişim ? tanıdıkla mı aldım ben bu raporu veya psikoz değil miyim onu mu ima ediyosun ? Birşeyi dibine kadar bilmiyorsan yorum yapma bence...

İlaçları bırakınca kötü olursun ben onu demek istedim. Yanlış anladın sanırım. Aksine ve aksine ALLAH MUHAFAZA HASTALIĞIN ALEVLENMESİN DİYE benim naralarım.
Ben seni tanımam bilmem etmem. Sen kötü olmayasın diye.
Yoksa sana niye kastım olsun ki.
Elin diline düşersin dedim şöyle hastalığın yükselir onu demek istedum.

K.bakma ben öyle anladım. Şöyle söyliyim paranoya zamanlarımda ilaçlar çok işe yarıyodu özellkle risperdal.Ama herşeyin cinlerden olduğunu gördüğüm zaman ve onlarla yaşamaya başladığım zaman ilaç kullanmak pek birşeyi değiştirmiyo... Hasta değilim herşey gerçek ama cinlerle yaşıyosan gerçek olsa bile bi parça şizofren oluyosun. Son 1 senedir çalışamıyorum evden nadiren çıkıyorum.
Eğer biyerlerden sesler duysaydm ilaç kullanırdım. Ama herşey net ise ve halisinasyon değilse ilaç kullanmak inan hiçbirşeyi değiştirmiyor...

Üst Alt