Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlaç raporum ile ilaç yazdırıp alırken katkı payı ödeyecek miyim?

somniferum

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Bir sorum var bende bir uzman hekimden rapor aldım tek Doktordan şimdi aynı ''tıp merkezinden'' yada hastaneden ilaç yazdırtmak istesem ücret vermek zorundamıyım,lütfen bir cevap ?

Ücret ödememek için aile hekiminden ilaç yazdırmak lazım. Diğer bütün durumlarda bir muayene ücreti ödeniyor.

Saygıdeğer kardeş @OturanBoğa benim İlacım yalnız Kırmızı Reçeteye tabii ve ayle hekimlerinde malum Kırmızı yok,sadece yeşil var değilmi ? başka hastaneye gidiyorum doktor diyorki nerden Raporu aldıysan o doktoruna yazdır ben yazmam (hani Kırmızıya göt...leri yemiyor yazmaya) olurmu böyle saçmalık,diyelimki raporu yazdırdığım hekimin tayini çıktı yada hasta 1 aylığına ne yapacağız bu hususta hakkımı nasıl arayabilirim,birde yeni yani aralık 2013 sonu piyasaya çıkan yine ağrı kesici ve Kırmızıya tabi (ama ) raporsuz alabilirsin bir ilaç çıktı benim doktorumun bilgisayarında o ilaç görünmüyor ama yine yazıyor bir eczane vermek istemedi hani E-Reçeteya dediki illa benim bilgisayarımdada görünecek oysaki doktorum Kırmızıya yazdı artı beyaz reçeteyede yazdı ama o eczane vermedi doktoruma gittim durumu anlattınm,yahu diyor ilaç Listesini güncelleştirmemişler diyor böyle saçmalık olurmu ya OturanBoğa Doktorun Bilgisayarında Oxopane ilacı çıkmıyor (AKTAVİS) Firmasının ürünü ve içeriği Oxykodon.Doktorunda bilgisayarı zaman zaman güncellenmesi lazım değilmi ya günde xxx İlaç piyasaya çıkıyor Bilgisayarımda görünmüyor diye vermeme hakkı yokki,Allahınan Baba bir adam beni Tıp Merkezinin yanındaki Eczaneye gönderdi şu Beyaz kağıdıda ve işini görürler dedi ve gördülerde,sorum şu,ben ondan sonra yine bir önceki Eczaneye gittim vatandaş ilaçlarımı temin etmiş kurt gibi bebi bekliyor dedimki bak aldım hani olmazdı dedim.....

Aman bir feryat yaygara nasıl olurmuş hemen o Eczanenin adını verecekmişim,Doktorumu arayacakmış vs....Bak dedim senin ümmünü sıkarım suyu bulandırma oluyormuşki verildi burda gayri meşru birşey yok,aksi taktirde öteki Eczane kendisini neden tehlikeye atsın dedim otur oturduğun yerde ve buraya benim son gelişim dedim.

@OturanBoğa Kardeş bu nasıl bir iş Doktor Bilgisayarını güncel tutmuyor,Eczanenin biri veriyor diğeri olmaz diyor...nasıl bir ülkede yaşıyoruz allah aşkına biri anlatsın bunu bana ya ??????

aile hekimin de ben yazdırıyordum kırmızı da yazdırdım, yeşilde. yoksa reçetesi ertesi gün gelirken alsın gelsin..

Son düzenleme:
@kaderimsee çekerim..
user-offline.png
demek öyle kardeş haa la havle birde derlerki yok derler,halbuki kırmızı verebilirlermiş çakallar,ee ne yapmalı olmaz dese ne yapayım ?

yani halk sağlığı müdürlüğünden koçanla alıyolar diye biliyorum. benim aile hekimi koçanla alıyoruz bunları dedi. ücretli alıyolar, bir de belkide almak istemedi ama bulundurmak zorundadır diye düşünüyorum. kırmızı ve yeşil reçete oldumu dr lar yazmak istemezler takip edilen ilaçlardır. bana mı denk geliyordu bilmiyorum ama 3-4 sene aynı dr yazdı bana sıkıntı çıkarmıyor du.saolsun.sonrasın da bıraktım ilaçları.

Üst Alt