Saygıdeğer kardeş @
OturanBoğa benim İlacım yalnız Kırmızı Reçeteye tabii ve ayle hekimlerinde malum Kırmızı yok,sadece yeşil var değilmi ? başka hastaneye gidiyorum doktor diyorki nerden Raporu aldıysan o doktoruna yazdır ben yazmam (hani Kırmızıya göt...leri yemiyor yazmaya) olurmu böyle saçmalık,diyelimki raporu yazdırdığım hekimin tayini çıktı yada hasta 1 aylığına ne yapacağız bu hususta hakkımı nasıl arayabilirim,birde yeni yani aralık 2013 sonu piyasaya çıkan yine ağrı kesici ve Kırmızıya tabi (ama ) raporsuz alabilirsin bir ilaç çıktı benim doktorumun bilgisayarında o ilaç görünmüyor ama yine yazıyor bir eczane vermek istemedi hani E-Reçeteya dediki illa benim bilgisayarımdada görünecek oysaki doktorum Kırmızıya yazdı artı beyaz reçeteyede yazdı ama o eczane vermedi doktoruma gittim durumu anlattınm,yahu diyor ilaç Listesini güncelleştirmemişler diyor böyle saçmalık olurmu ya
OturanBoğa Doktorun Bilgisayarında Oxopane ilacı çıkmıyor (AKTAVİS) Firmasının ürünü ve içeriği Oxykodon.Doktorunda bilgisayarı zaman zaman güncellenmesi lazım değilmi ya günde xxx İlaç piyasaya çıkıyor Bilgisayarımda görünmüyor diye vermeme hakkı yokki,Allahınan Baba bir adam beni Tıp Merkezinin yanındaki Eczaneye gönderdi şu Beyaz kağıdıda ve işini görürler dedi ve gördülerde,sorum şu,ben ondan sonra yine bir önceki Eczaneye gittim vatandaş ilaçlarımı temin etmiş kurt gibi bebi bekliyor dedimki bak aldım hani olmazdı dedim.....
Aman bir feryat yaygara nasıl olurmuş hemen o Eczanenin adını verecekmişim,Doktorumu arayacakmış vs....Bak dedim senin ümmünü sıkarım suyu bulandırma oluyormuşki verildi burda gayri meşru birşey yok,aksi taktirde öteki Eczane kendisini neden tehlikeye atsın dedim otur oturduğun yerde ve buraya benim son gelişim dedim.
@
OturanBoğa Kardeş bu nasıl bir iş Doktor Bilgisayarını güncel tutmuyor,Eczanenin biri veriyor diğeri olmaz diyor...nasıl bir ülkede yaşıyoruz allah aşkına biri anlatsın bunu bana ya ??????