Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlacı kestiğim için psikiyatri doktoru rapora oran yazmayacak..?

iboran

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Abi raporum psikolojiden ve isitmedendi. raporum psikolojiden % 20 idi isitmeden % 22 toplam % 40.
fakat psikayatri doktoru ilaci belli bi sure kestim simdi yeniden basladim diye galiba puan vermicek
napma mi onerirsin

heyete persembe cikicam vermezler bi yillikta olsa aliyim diyorum nasi ikna edebilirim heyeti yada olumsuz bi sonuca nasi itiraz edebilirim lehime olacak sekilde

yardimci olmak isterdim fakat.benim bu konuda hicbir fikrim yok.senin psikolojik olarak bir oranin oldugu icin ve tecrubenin oldugunu dusunerek bir sey sormak istiyorum.benim ortapedik rahatsizliklarima ek olarak psikiyatridende heyete girdim.polikilinik doktoru uyum bozuklugu kismen tedavi edilebilir yazdi.sonucu 10 gun sonra alacagim.yuksek ihtimalle oran 40 ustu olacak.bazi endiselerim var yardimci olursan memnun olurum.sen su an calisiyormusun.calisiyorsan is basvurularinda raporunda psikiyatrininde olmasi sorun oldumu.

%40i gecersin sanmiyorum ki siknti olsun

iboran yanlışın olmasın 22 ve 20 oranlar 38 yapar

Üst Alt