Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlaçlara olan imtihanım: İlaçları içsem bir türlü içmesem bir türlü

GÜNEY_666

Yasaklı Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
2
30 yaşındayım kendimi bildim bileli hep ilaç kullandım kiminden fayda gördüm kiminden faydadan çok yan etkisini gördüm.....
ama ilaçlarla hep bir sorunum sıkıntım oldu. ilkokuldayken doktoru biri akineton diye bir ilaç verid yeşl reçete ilacı kullandım ilk başta baya iyi geldi epilepsi hastasıydım hatta ilk başta iyileştim bile dedim sonra yan etkileri çıktı ortaya çok kötü oldum çocuktum ikokul 3. sınıfa gidiyordum ilacın yan etkilerini kaldıramadım nedense böyle anlarda hep annem kalıma gelir ağlamaklı olurum. aradan yıllar geçti antidepresan kullanmaya başladım onu da benzer yan etkileri oldu yavaş yavş kendimce azaltmaya çalıştım olmadı hele bugün çok kötüydüm işyerinde zor ayakta durdum başım döndü midem bulandı halsizlik yorgunluk ilaca geri dönme kararı aldım nedense böyle durumlarda hep ağlamklı oluyrum çok duygusallaşıyorum....
işyerinde olmasam ağlayacaktım. bu tarz ilaçların ciddi yan etkileri var bizimde kaderimiz buymuş demek ilaçlardan yana çok çektim halada çekiyorum şu an bunları yazarken bile midem bulanıyor ilacı içsem bir türlü içmesem bir türlü nereye varacak bizim sonumuz Allah hiç kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin... :( :( :(

Bazı bünyeler çok hassas olur düzgün bir tedavi ile atlatırsın inşallah

2010 yılı 78 kiloyum 38 yaşında çocuk gibi 1 yıldır gece altımı ıslatıyorum hanki devlet hastanesine gitsem urolojiye yolladı derken annem hastalandı böbrek hastası olduğu odtaya çıktı nefrolog tüm aileyi istedi piyango bana vurmuş 2010 yılında pradnol kullanmaya başladım 16 mg gün aşırı 6 adet delix protect 10 mg ayra 8 mg ve beloc 100 mg 2011 yılına geldiğimde 105 kilo idim 2012 de 112 kilo oldum istanbuldan taşındım kiloma kızdım ilaçları bıraktım kilo verdim gene gece yatak ıslatmalarım başladı mecbur başladım 2016 yılında katarak oldum ve 142 kilo idim istanbula ameliyata geldim şekerim 630 idi hemen hastaneye yatırdılar dayadılar insülini protnolü kestiler 1.5 yıl insülin kullandım şuan kullanmıyorum ama bozulmuş şekere sahip oldum
ayrıca gut oldum ayrıca romatoid artrit var kalp böbrek şuan 113 kiloyum

kullandığım ilaçlar
plavix
darob
cozaar
lercadip
salazopyrin
Colchicum
Adenuric
coraspin
lansor

3 adetini günde 2 kez 1 adetini 3 kez kullanıyorum stend var ve yakında kalp pili düşünülüyor Sadece yanlız olmadığını senin gibi uğraşan bir çok kişinin olduğunu bil Doktoruna sormadan başka ilaç alma ve doktorun dediği gibi kullan

şişli etfalde onkoloji servisi ile nefroloji altlı üstlü idi ilk zamanlar kızardım ben neden oldum diye sonra 1 yaşında 2 yaşında kanser çocukları gördükçe şükretmeyi ve bunla yaşamayı öğrendim rutinin dışına çıkarsam gene zararı ben görecem kimse değil

Çok çok geçmiş umarım düzelir sağlığın

Beylikduzu

sizede çok geçmiş olsun Allah şifa versin.....
evet bende sizin gibi çok ilaç içiyorum ama çok ilaç içmek iyibirşey değil birçok yan etkileri var ilaç biryeri yaparken bir tarafı ykıyor...
doktora gitmeden ilaç borakmak doğru değil ilk fırsatta gidecem bende... :(

Bazı bünyeler çok hassas olur düzgün bir tedavi ile atlatırsın inşallah

aynen öyle haklısın ben efxor 15 mg içiyorum mesela benle aynı ilacı içen bri arkadaşım hiç doktora felan gitmeden birden bire tak diye bırakmış ilacı ben azaltırken bile çok kötü oldum ölecektim az daha ... :(

Üst Alt