Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlaçlardan dolayı hazımsızlık sorunu yaşayan var mı?

s!gMa!

Üye
Konular
70
Reaksiyonlar
79
Hazımsızlıktan dolayı 3 bardak çay içerdim şimdi 2 bardağı zor içiyorum. 3 çeşit/3 tabak yemek yerdim şimdi 2 tabağı zor yiyorum karın kısmında bir şişlik oluyor. Sirkeli su içiyorum ilk başlarda iyi geldi ama şimdi oda pek fayda etmiyor ne yazık ki.
Cedrina 200 mg - Paligis 6mg- Abilify Meintena 400 mg
Kullanırken gece uyuyamıyorum sabah karşı uyuyakalıyorum diye 400 Cedrina XR ekledi doktor bu da hazımsızlığı başlattı ve gece uykusuzluğu yine başladı sabaha karşı uyuyakalma durumu başladı (gece 23:00'de alıyorum ilacı gündüz öğlene kadar uyuyorum.)
Birde bedenini kendisini komple saldığı halde gece uyuyamayan var mı ben gibi sabah karşı uyuyan?

zamanla geçer belki yan etkisi vardır o yüzden hazımsızlık oluyordur. Ama uzun süreden beri oluyorsa doktorunuza söyleyin bence değiştirsin.

Bende uyuyabilmek için kullandığım ilaçlardan birisi cedrina. Ben 600mg alıyorum. İlacı çok geç saatte alıyorsun. Özel bir sebebi var mı? Ben 18:00 da içerim. 22:00 gibi de uyurum

Üst Alt