Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlaçlarımı düzenli alıyorum. Sadece işitsel halüsinasyon kaldı..?

volkano39

Üye
Konular
176
Reaksiyonlar
11
psikoz hastasıyım ama ilaçlarımı düzenli alıyorum semptomlar bitti denebilir tek sorunum eskiden liseden platonik aşkımın seslerini duyuyorum bu da olmasa hastalığım geçecek örneğin araba kullanabileceğim. artık o şahsı unutmak istiyorum ne yapmalıyım?

Bir işte çalış hem kafan dağılır hem odağın değişir bende de işitsel halüsinasyon vardı işe başladığımdan beri yoklar bittiler bunlar boş kalan zihnin ürettiği şeyler boş kalmamaya çalış hobilerin varsa onları yap çalışamıyorsan.

@volkano39,
Geçmişolsun kardeşim.Belli ki geçmişte yaşadığın bu platonik aşk sende duygusal travma yaratmış ve benim anladığım kadarıyla aşık olduğun kişiye karşı çok yoğun duygular beslemişsin.O yüzden de sende takıntı haline gelmiş.
Yakın zamanda nette,en çok hafızamıza kazınan olayların,yoğun duygular yaşadığımız olaylar olduğunu okumuştum.Bu sebeple yoğun duygular yaşadığın tahmininde bulundum.
Bu takıntından kurtulursan,artık o kişinin sesini duymaktan da kurtulacağını düşünüyorum.
Böyle duygusal takıntılardan kurtulmak zor ama imkansız değil bence.Benim önerim öncelikle kendinin ne kadar değerli olduğunu ve sana değer vermeyen ya da ilgilenmeyen insanlara değer vermemen,ilgilenmemen gerektiğini anlaman olacak.
Sonra da hiç kimsenin mükemmel olmadığını ve platonik aşkının gerçekte belki de hiç hoşlanmayacağın hateketleri ya da huyları olma ihtimalini düşün.O kişi ile gerçek bir ilişki yaşamış olsaydın,duyguların aynı mı olurdu diye düşün.Zamanla duygularının düşüncelerini değil,düşüncelerinin duygularını yönetebileceğini farkedeceksin.
Bir an evvel iyi olmanı diliyorum.Kendine inan ve değer ver kardeşim

Son düzenleme:
Üst Alt