Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlave hastalıkları raporuma ekletirsem oranım yükselir mi?

sserdarr

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

Haziran 2019 da yavaş akım teşhisi ile anjiyo oldum. Tansiyon kolesterol ilacı kullanmaya başladım. 2023 Ağustos ayında kurul raporum %27 çıktı. Bazı hastalıklarımı ( uyku apnesi ve huzursuz bacak sendromu ) söylemedim. 2023 Eylül ayında 2.kez kalp krizi ile hastaneye yattım ( stent takılmadı ) ve 2. ilave tansiyon ilacına başlandı. Vergi indiriminden emekli olmak için tekrar başvuru yapacağım ama ilk aldığım %27 oranımın silinir mi yoksa üzerine mi ilave olur. Bilgi alabilirsem çok sevinirim teşekkürler.

Raporda ki oranların karşılıkları;

* HL+KARDİYOLOJİ KANAATİ UYGUNDUR - %10
* EKG NSR. ANJİO MEDİKAL YAVAŞ AKIM EKO NORMAL HT CLASS1 %10 KAH
CLASS1 %10 - Toplamda % 19

Rapor toplamı - %27

sserdarr

Tansiyon yeni başladıysa 10 alırsınız uyku apnesinden en yüksek 35 veriliyor sizin durumunuzu bilmediğim için birşey diyemiyorum ona göre hesaplayın umarım istediğinize ulaşırsınız pes etmeyin😊

Önceki aldığın oranı nın üzerine eklenme diye bir şey söz konusu olmaz. Tekrardan bütün bölümlere girersin tekrar değerlendirme yapılır ona göre oran verilir.mevcut hastalıkların hangi bölüm değerlendiriyor da heyette uyku apnesi için nöroloji yada göğüs hastalıkları bölümü puan verir.uyky servisinde almış olduğun Psg raporuna göre değerlendirilir. Hafif ide %5orta ise %10 ağır uyku abnedi ise%35 oran alırsın. Raporda yazar zaten sonuç bölümünde değerlendirme

Sanırım sorumun yanıtını altım sayenizde çok teşekkür ederim.

Üst Alt