Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlçe müdürü odaya girdiğinde ayağa kalkmamış olmak aday memur göreve son verilir mi?

demetgul

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Kusuruma bakmayın çok takıntılıyım Ruhsal Engelim var mazur görün :( Bu bir disiplin suçu, soruşturma gerektirirmi :(
Çekingen utangaç birisiyim bir an tutuklu kaldım saygısızlık gibi mi oldu acaba :(

Sabah 08.30 mesai saatimiz kart okutuyoruz turnike sistem. 08.31 de girenlere bile ihtar çekip savunma almışlar bu normal bir durum mu? Durum böyle olunca her şeyden korkar oluyor insan :(

Hangi kurumda çalışıyorsunuz bilmiyorum ama böyle basit şeyler için kimse işten atılmaz. İfade her zaman açılır birazda gözdağı niyetiyle yapılır. Çoguda karara vardırılmadan sümenaltı edilir. Sıkıntılı bir durum olduğunda ifadeni yazmadan git sendika temsilcisine danış onlar sana yol gösterir.

ilçe müdürüyle rakı;););););) içiyorum karşılıklı:p:p:p:p:p:p:p

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Takıntılıyım diyor endişeliyim diyor ne içtin sen diyorsun anlayışın için tebrikler

Bütünüyle farkında mısın bilemedim

Arkadaşlar mahkemelerde hakimler dahi bu konulara takılmıyor. Çok huzursuz olduysanız -Müdürüm böyle böyleyken böyle böyle oldu deyin olsun bitsin.
Yöneticiler insan en nihayetinde siz engelli bir birey / çalışansınız. Ben de engelli bir bireyim mesela... Nedemek Engel: Kişinin karakteristik özellikleri ile toplumun bunu algılaması arasındaki sosyal ilişki. Siz üstünüze karşı azami saygıyı elden bırakmayın gerisinide sorun etmeyin bence...
Hayır yani bırakın ilçeyi, bakan hatta reis için bile bu durum eğer bir kastınız yoksa değişmez.

Ak parti Güngören Belediyesi başkan yardımcısının yaptıklarını okuyunca arkadaşın tetirgin olması gayet doğal.ben olsam öyle belediye başkan yardımcısınıda öyle ilçe müdürünüde bi güzel s öperim..

Son düzenleme:
çirkin

arkadaşı tanıyorum şaka yapıyorum okb hastası yanlış anlaşılmak istemem şaka yaptım onla benim aramda daha önceden tanıyoruz birbirimizi şakamız var

Tamam @BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

demetgül güngören belesiye başkanını işci ayaga kalkmadı diye ceza verdi başkanı si....tir ettiler cok iyi oldu artık hic bi başkan vs müdür ayaga kalktı kalkmadı muhabbeti dahi yapamaz gö... ü yemez onun icin hic endişe etme derim bu örnek oldu

Üst Alt