Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlerde tıp ve ilaçlar psikiyatri hastalarını tümden iyileştirebilir mi?
ben şizofreni olsun diğer hastalıklarda olsun şöyle 1 hafta ilaç alındığında tamamen iyileşmek istiyorum ilerde Tıp nasıl olur ?
sadece 1 hafta ilaç içmek istiyorum ve iyileşmek istiyorum
@sokr@t,
dışkapı daki doktor sana anlaştığım bir firma var demişti onun ilacını yazacam demişti yakınım da niye anlaştığınız ilacı yazıyor sunuz demiştii
hiç sanmıyorum öyle birşey olacağını şahsen benim hastalığımiçin pek mümkün değil doğru konuşmak lazım.. dermansız depresyon hastasıyım yaklaşık 20 senedir ilaç kullanıyorum haa şuda var ilaçtan ziyade çevrendeki insanların sana davranışı ailen eşin işin bu tarz ortanları etkisi hastalığına büyük etkisi var ..nacizane tecrübem bu şekilde...
10 yıldır tedavi görüyorum 1.5 yıl önce akinetonu bırsktım çok zorlandım ama sonunda basardım şimdi 400 mg gayreks 525 mg travectiya kullanıyorum çok rahatım tekrar çalışmaya başladım haytım düzene geldi yakında yurt dışına gidecem çalışmaya ondan sonrada ev alacam işi bırakacam yaşım 54 vazgeçmeyin günlük hayattan kopmayın eninde sonunda başarırsınız kendinizi ne rahatsız ediyorsa üstüne üstüne gidin dünyada normalin tanımı yok belkide normal olan biziz
ben iğneden çok uyku hapına bagımlı kaldım uyku uyudugum zaman düzeliyorum yoksa ara ara ataklar geliyor buda bizim hassas yapımızdan kaynaklanıyor vazgeçmeyin çalışın isterseniz haftada bir iş değiştirin ama çalışın sonunda başaracaksınız başaramasam ben başaramazdım 6 yıl evden dışarı çıkmadım kuran oku namaz kıl dua et bunların sonu yok hayat dışarda ona uyum saglamamız lazım ben başardım darısı sizin başınıza