Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlerde tıp ve ilaçlar psikiyatri hastalarını tümden iyileştirebilir mi?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
221
ben şizofreni olsun diğer hastalıklarda olsun şöyle 1 hafta ilaç alındığında tamamen iyileşmek istiyorum ilerde Tıp nasıl olur ?
sadece 1 hafta ilaç içmek istiyorum ve iyileşmek istiyorum

@sokr@t,
dışkapı daki doktor sana anlaştığım bir firma var demişti onun ilacını yazacam demişti yakınım da niye anlaştığınız ilacı yazıyor sunuz demiştii

Benimde ilaçla değil de beyin ameliyatıyla hallolur mu acaba psikiatrik hastalıklar diye bir düşüncem var ama sanmam hayal benimkisi

ben şöyle 1 hafta kullanmak ve iyileşmek istiyorum ve bir daha ilaç kullanmak istemiyorum

Bende çok isterdim öyle bir şey olmasını mesela 1 hafta ilaç içsem takıntı falan kalmasa ne kadar para isterlerse verirdim

Devlet karşılamasa da olur yeter ki öyle 1 haftada iyileştiren bir ilaç olsun alın derim ne kadar istiyorsanız . :)

hiç sanmıyorum öyle birşey olacağını şahsen benim hastalığımiçin pek mümkün değil doğru konuşmak lazım.. dermansız depresyon hastasıyım yaklaşık 20 senedir ilaç kullanıyorum haa şuda var ilaçtan ziyade çevrendeki insanların sana davranışı ailen eşin işin bu tarz ortanları etkisi hastalığına büyük etkisi var ..nacizane tecrübem bu şekilde...

10 yıldır tedavi görüyorum 1.5 yıl önce akinetonu bırsktım çok zorlandım ama sonunda basardım şimdi 400 mg gayreks 525 mg travectiya kullanıyorum çok rahatım tekrar çalışmaya başladım haytım düzene geldi yakında yurt dışına gidecem çalışmaya ondan sonrada ev alacam işi bırakacam yaşım 54 vazgeçmeyin günlük hayattan kopmayın eninde sonunda başarırsınız kendinizi ne rahatsız ediyorsa üstüne üstüne gidin dünyada normalin tanımı yok belkide normal olan biziz

ben iğneden çok uyku hapına bagımlı kaldım uyku uyudugum zaman düzeliyorum yoksa ara ara ataklar geliyor buda bizim hassas yapımızdan kaynaklanıyor vazgeçmeyin çalışın isterseniz haftada bir iş değiştirin ama çalışın sonunda başaracaksınız başaramasam ben başaramazdım 6 yıl evden dışarı çıkmadım kuran oku namaz kıl dua et bunların sonu yok hayat dışarda ona uyum saglamamız lazım ben başardım darısı sizin başınıza

Son düzenleme:
@Ahmet T Sen olayı kendi lehine göre yorumlamışsın. YOK ÖYLE çalışmak ibadet diye birşey

Üst Alt