Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İleri derce, biletaral fort miyopu için hangi oranda rapor alabilirim?

teamaker

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba Arkadaşlar.

yaşım 38 askerlik yapamadım çünkü elverişli deyilmişim. Gözlerim -21.50 ve -22.00 miyop. 2 yıl önce cerrahpaşaya gittiğimde %35 verdiler
şimdi tekrar müracaat etmeyi düşünüyorum ssk lı olarak çalışmaktayım.
Bu arada 3 ay önce Ameliyat olup mercek taktırdım ve gözlük numaram -3.25 e indi ama görmemde çok ta büyük değişiklik olmadı. aksine yakını görmekta zorlanıyorum şimdi de
Bu durumda rapor alma şansım var mı? oranı ne olur.

bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim

Bunu en iyi doktorunuz bilebilir sanırım. Zira görme ve işitme söz konusu olduğunda işgücü kaybı cetveli'ne göre toplam işgücü kaybı hesabı yapmak çok zor; ben beceremiyorum.

teşekkürler.

ilgi ve alakanıza teşekkür ederim. dediğiniz gibi doktora müraacaat ettim şimdi olay sağlık kuruluna intikal etti. sonuç ne olur tabiiki hakkımızda hayırlısı. herkese geçmiş olsun.. iyi günler

arkadaşlar internetete online görme keskinligi var buraya girin burada görme keskinligine bir bakın ve bunu engelliler biz platformu forumlarına yazın

bu elbette bir doktor kontrolü gibi olmaz o sitede öyle yazıyor
eger görme keskinligini ögrenebilirseniz yüzde kaç rapor alabileceginize bakabilirim gözde görme alanıda rapor almayı etkiliyor

gözlük numarası kesinlikle raporu etkilemez

görme keskinligi gözlükle görme oranıyla belirlenir
eger bu siteye bakıpta gözlükle görme keskinliginizi yazarsanız hangi n oranda rapor alacagınızı yazabilirim herkese saygılar geçmiş olsun

Üst Alt