Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İleri derece işitme kaybım için Analog işitme cihazı nereden alabilirim?

nuran

Üye
Konular
46
Reaksiyonlar
0
10 yıllık analog phonak marka işitme cihazım kendi dikkatsizliğim sonucu yağmurda ıslanarak bozuldu çok çok üzgünüm
yeni cihaz almak için gitmediğim cihaz bayii kalmadı hepsi de dijital cihazlarını öve öve bitiremedi ama maalesef ki kendi bozulan cihazımdan aldığım verimi hiçbirinden alamadım
Analog cihaz bulabileceğim bi yer bilen var mı??? Çok ileri derece işitme kaybına uygun

mehaba..
bende sizin durumunuzu yaşadım.. yıllardır kullandığım analog işitme cihazına o kadar alışmıştım ki, digitale geçmek kolay olmadı. ben şu şekilde çözüm buldum. umarım sizede yararlı olur. oticon un sumo modeli tam dijital değil..yarı analog yarı dijital bir cihaz..üstelik sensorional kayıplara tam uygun bir cihaz.. bu cihaz sayesinde analogdan dijitale yumuşak bir geçiş yaptım. halende kullanıyorum. denemenizi tavsiye ederim.

Üst Alt