Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İleri derecede hipermetropi var. Hangi oranda sakatlık raporu alabilirim?

pirate

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba

ben 2009 nisan ayında ileri derecede hipermetropi teşhisi ile askerlikten muaf oldum. Sizce sakatlık raporu alabilir miyim.
Alırsam bu belgenin bana ne faydası olur.

Kusuruma bakmayın bilmediğimden soruyorum sakatlık belgesinin zararları oluyor mu

arkadaşım merheba rapor almak için görme keskinligini bilmen gerekiyor gözlük numaranan ne dereceleriyle ve astigmatlarla birlikte yaz

Astigmat yok bildiğim kadarıyla.Gözlük numaralarımı biliyorum biri 6.50 diğeri 7.00

gözlük numalarında şöyle bir ifade yazar sagöz sph +7.00 cyl+2.50 sol göz sph+6.00 cyl+2.50 diye cyl yazan astigmattır niyse sen googleye online görme testi yaz sayfaya gir orada çubugu ölçün yazar oçubugu ölç altındada ekrana uzaklıgınız yazar ekrana uzaklıgını yaz 3-4 metre olursa daha iyi olur gözlerini gözlükle ölç ekranın sagında 5-10 -20 25 33-50-60-8o- gibi rakkamlar göreceksin ayrı ayrı görme keskinligini gözlükle ölç bana yaz daha önce askerden muaf olurken gözlerinin ne kadar gördügünü sana söylemedilermi mesajını bana özel mesajlşada gönderebilirsin çünkü benimde daha sonra sana yazacaklarım olacak unutma bu yaklaşık sonuçlar olur oradaki internet sayfasındada öyle yazıyor

Üst Alt