Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İleri derecede romatoid artrit hastası olan annem hangi oranda rapor alabilir?

Toprak77

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar. Muhtemelen net bir cevap alamayabilirim ama fikir edinmek için sormak istiyorum.

Annem 65 yaşımda romatoid artrit rahatsızlığı var. Elleri ayakları ve kemikleri yamuk 35 kilo ayrıca en önemliside beli kırık sırtında 16 adet vida takılı uyum sağlamıdığı için yaraları kapanmadı sürekli iltihap akıyor evde sağlık sürekli pansumana geliyor.
Sırf annem deil parkinson hastası babam ve alzheimer hastası ananem var çoğu zaman araç lazım oluyor ya taksi yâda bir arkadaşa ihtiyaç duyuyorum
asıl istediğim araba alabilmek o yüzden sormak istediğim sizce anneme rapor almak istesem yüzde kaç çıkar? Herkese geçmiş olsun...

Bypass, hipertansiyon, ritim bozukluğu, parkinson ve ülseratif kolit için rapor oranı

Başlıkta da belirtiğim gibi babam 74 yaşında şu an da. 18 yıl çnce bypass oldu, şu anda hüper tansiyon ve ritim bozukluğu var. Auyrıca son 7 yıldır ülseratif kolit hastası aynı zaman da 2 yıl öncede parkinson tanısı konuldu. Son olarakta gözlerinde katarakt vardı ameliyat ettirdim. Sizce bu rahatsızlıklar sebebiyle araç alimi için 100 de 90 rapor çıkar mı? Herkese geçmiş olsun...

Fizik 100 de 40 Nöroloji 100 de 40

Herkese merhaba ve geçmiş olsun... Başlıkta da belirttiğim gibi annemi engel oranı almak için hastaneye götürdüm. Annem 66 yaşından gün aldı yani 65 yaş üstü kendisinde ağır düzeyde Romatoit Artrit var, ellerinde ve ayaklarında korkunç derecede şekil bozukluğu var, osteoporoz yani kemik erimesi var ve aynı zamanda sırtında omurilik kırıklarından dolayı 16 adet platin vida var. Bu şekilde; Dahiliye, Genel Cerrahi, Nöroloji, Psikiyatri, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Kbb, Göz ve Fizik olmak üzere bölümleri gezdik. Elimde ki kağıtta Nöroloji 100 de 60 verdi, Fizik 100 de 48 verdi, Göz ve Kbb den puan alamadık. Diğer birimlerin oranlarını bilmiyorum. 14 Ekim' de kurula gideceğiz. Bu konu da bilgisi ve deneyimi olan var ise sizce bu tabloya göre 100 de 90 oranı tutturabilirmiyiz. Cevaplarınız benim için çok değerli şimdidien teşekkür ederim...

göğüs kafesimi yardılar kanserli dokuyu akciğerlerimden diyaframdan ve kalpten temizlediler.kciğerimin bir kısmını da aldılar ancak bana bu ameliyatlarımdan dolayı sıfır verdiler rakamla 0.....oranlar değişti diyip odadan da çıkardı

artık böyle oranlr düştü de bu kadar mı düştü

Toprak77

Geçmiş olsun artriti ileri seviyede olduğu için %60 bulabilir.

Üst Alt