Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İleri derecede sedef hastalığına tedavi nedeni ile askerlikte erteleme verilir mi?

mertkuscu1717

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Iyi gunler bende ileri derece sedef var doktorum haftada 2 gun fototerapi yani (ışin tedavisine girmem gerektigini soyledi bende askerligim var dedim erteletemezmisin dedi bana durum bildirir raporu verdi sizce bu durumda askerligimi erteletebilirmiyim ve ya muaf olurmuyum ?? Okb ve hipotroid hastaliklarimda mevcut

Durumum ne olur ?

Iyi aksamlar arkadaslar bende ileri derece sedef var belli hareketlerimi ve belli yerlerime kasiyo acitiyo tum vucumdada mevcut ayni zamanda okb var sizce askerlik durumum ne olur tecilim 31 aralikta bitiyo.

Saglik muaynesinde doktor c karari verdi?

Iyi aksamlar arkadaslar bende sedef ve okb var sedef hastaligindan bugun muayne oldum ve doktor 30 madde c uygundur dedi bu hastaliklarda C noluyo bilen varsa yardimci olabilirmi ?

1 yıl sonra yeniden kontrolle askerlik değerlendirmen ertelenmiş.

Heyet karari ne olur

Iyi günler arkadaslar bugün dermatolojiden ve psikaytri bölümündeki doktor 1 yil erteleme verdiler . Ve ocak 14 te heyet randevum var heyetten nasil bi karar cikar. Teşekkürler.

Üst Alt