Merhaba
bomoism
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Sanırım forum şu an pek aktif değil. Bu site dışında bilgi alabileceğimiz başka sitede var mı bilmiyorum. Size cevap verdiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum.
Hem gözlemlerimi hem de burayı ziyaret edenlere fikir verme açısından bazı şeyleri paylaşmak istiyorum. Umarım yararlı olur.
Öncelikle siemens markasını ele aldığımda bu markanın kendi içinde signia olan bir markası var. Şirket içi durumlarla alakalı bir şey. Tam detaylarını bilmiyorum. Ve bu markanın servis açısından bazı sıkıntıları varmış. 1px pure 312 ince hortumlu kulak arkası cihazını denedim. İdare ederdi. Ama servis olayları biraz düşündürttü. Onu eledim.
İkinci olarak genelde marka farketmeksizin, kulak içi hoparlörlü ince hortumlu modellerde bozulmalar olabiliyormuş. Tabii dikkatli bakım yapılırsa en aza indirilebilir ya da bozulmadan kullanılabilir. Benim açımdan kullanılabilir duruyordu bu modeller. Ama daha iyi duymak açısından kulak arkası modellere yöneldim. O yüzden görüntüyü ikinci sıraya aldım.
Phonak naida b serisi, kulak arkasında en yeni serilerden denildi bana. Ve nedense bu cihazdan netlik olarak daha az duyuyordum. Beni şaşırttı bu durum daha iyi duymam gerekirken daha az netlik ve duyma seviyesiyle karşılaştım.ayarlar olabildiğince yapıldı buna rağmen durum buydu. Tabii bu durum herkese göre farklılık gösterebilir. Ben sadece gözlemlerimi paylaşmak ve insanlara kullanıcı arkadaşlara fikir vermek istiyorum. Umarım faydalı olur dediğim gibi. Kullanıcılar olarak bilgi alışverişi yapılırsa ben de memnun olurum. fikirleri öğrenmek isterim açıkcası
Oticon siya 2 denedim çift cihaz olarak iyi gibiydi. Özellikleri kağıt üzerinde iyi görünüyor fiyatına göre. Fiyatı uygun geliyor. Ama tam olarak bilemiyorum.
Opn s serisi fiyatlar açısından siya modellerine göre yüksek. O yüzden Siya 2 leri denedim. Siya 2 olanlar fiyatı açısından uygun görünüyordu. Bu forumda siya 2 ile ilgili yorum yapan kimsede yoktu aramalarımda. Sanırım yeni model. Ama almaya değer mi merak ediyorum bu model için.
Widex ler iyi görünüyor ama pahalı geldiği için eledim onu da.
Resound enya 2 modeli vardı. Konuşma netliği iyiydi ama ses yüksekliği az geldi biraz.
Şu an için oticon siya 2 modeli ön planda.
Oticonun kulak arkası dynamo ve sensei cihazları var. Acaba siya 2 lere göre daha iyi midir bilmiyorum.