Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlerleyen rahatsızlığım Bipolar'a mı evriliyor acaba?

Alf0606

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar ben bundan 7 yıl önce duygusal travma sonrası panik atak oldum sonrasında anksiyete ve depresyona çevirdi ilacımı bırakalıda 5 ay oluyor fakat bende sürekli para harcama isteği oluştu gün içinde de ruh halimde de bazen değişiklikler söz konusu mesela mutluyken bianda depresif moduna geçiyorum ama kısa süreli acaba ben şimdide bipolarmı oldum acaba bundan çok korkuyorum artık hastanelere gitmekten senelerce ilaçlar içmekten yoruldum sizce gitmelimiyim bi doktora varmı benim gibi olanlar

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

OKB olabilir Takıntı hastalığı.

Yalnız mı yaşıyorsunuz?

Bipolar teşhisinin buradan konulabileceğini sanmam.
Bir uzmanla görüşün
Diğer yandan düşündüğün kadar kötü bir hastalık değildir belki
Böyle bir/farklı bir teşhis koparsa da Dr uyarılarına ve takip kontrollarına dikkat etmek, senin kendi üzerindeki etkilerini anlaman gerekli

Annemle yaşıyorum ve takıntı var bende evet mesela yaşadığım kötü anları unutamıyorum sürekli geçmişi düşünüyorum yoğun anksiyete geçirmiştim fakat buaralar yine endişelerim hortladı ama yaşamımı etkileyecek kadar değil fakat bipolarmıyım diye elimde olmadan çok korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum

@doğanm
Ben burda teşhis için değilde daha çok olma ihtimalim var mı diye deneyimli arkadaşlardan fikir almak istedim sadece

Üst Alt