Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlgili bölüm bulunmadığı için hastane başka bir yere sevk eder mi?

koko7635

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Bugün Karşıyaka devlet hastanesinde Vergi İndirimi sağlık raporu için poliklinikleri dolaştım ve Gözden % 7 hipertansiyondan % 10 oran aldım.
Benim asıl rahatsızlığım ileri derecede uyku apnesi rahatsızlığı

daha önceden göğüs hastanesinden almış olduğum rapor bulunmakta ve bu raporla cpap cihazı kullanmaktayım. ancak Karşıyaka devlet hastanesinde göğüs polikiniği doktoru hastanemizin uyku polklinği yok oran veremem dedi.
İleri derecede uyku apnesi raporumu ve polisigrafi raporumu kendilerine sunmama rağmen oran vermedi göğüs hastanesine sevk diye not yazdı. Karşıyaka devlet hastanesi sağlık kurulu uyku apnesinden oran almam için göğüs hastanesine sevk edebilir mi

yardımcı olursanız sevinirim....

Yarın Karşıyaka devlet hastanesinde heyet toplanacak muayene fişinde göğüs doktoru uyku apnesi raporu aldığım göğüs Hastanesine sevk diye not düşmüş oran vermemiş... Yarın heyet göğüs hastanesine sevk ettiği zaman göğüs hastanesi doktoru % 35 oran verirse karşıyaka devlet hastanesi heyeti o doktorun görüşüne göremi karar verecek....... Göğüs hastanesindeki doktor Karşıyaka devlet hastanesindeki sağlık kurulu heyetine mi katılacak orada kafam karıştı prosüdür nasıl işler acaba

Evet, sevk edildiğiniz yer oranı verir, heyete nerde girecekseniz orası diğer oranlarla birlikte değerlendirir...

Arkadaslar bende bugun tam tesekkullu devlet hastanesinin saglik kurulu doktorlarini gezdim,şu ana kadar 46 oran aldim(balthazard ile %39 yapiyor)esas oran bekledigim Ağir Uyku Apnesi(ahi:95) için gogus hastaliklari doktoru universite hastanesinden almis oldugum polisomnografi raporuna itibar etmedi,beni uyku labaratuari olan bir hastaneye sevk edecekmiş.Ordaki doktor oran belirleyebilirmis.O surec sonunda heyete girecegim.
koko7635 durumun nasil sonuçlandi?
KKELEBEKK dusuncenizi alabilirmiyim?
Çok tesekkurler simdiden

Üst Alt