Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk 2022 maaşımı neden yüksek aldım?

birazumut

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben ilk maasimi 2.500 tl hatta küsüratida vardi hatirlamiyorum o şekil aldim sasirmistim. Normalde 800 küsür bekliyordum. %80 raporum var.Akcigerlerimden rahatsizim ama aklima takildi neden o kadar yüksek verildigi bi yanlislik olabilir mi sordugum kisiler birikmistir dedi ama ben basvurduktan 3 ay sonra hemen aldim ustelik aralik 10 gbi 3. Maas günüm biri beni aydinlatabilir mi ☺

toplu para almışın ilk maaşta

3 ay sonra aldıysan 3 aylık fark olur
100 de 70 üstü rapor oranı 1274 lira
yani çift maaş almışın

100 de 70 altı rapor 850 lira

Hangi ayda başvurdunuz ve hangi ay aldınız maaşı?

dur Kelebek ben tahmin edeyim sorularının cevabını:)

rapor oranı % 80
dolayısıyla maaş miktarı: 1.274,08
http://www.engelliler.biz/forum/202...4-yili-2022-ayligi-miktarlari-belli-oldu.html

eylül dönemi 1.274,08
haziran dönemi: 1.274,08
toplam ödeme: 2548,16

başvuru tarihi: mayıs ayı içinde başvurmuş. muhtemelen mayıs sonu.

arkadaşımız mayıs ayı içinde başvurmuş. aylık ödeme haziran dönemine yetişmemiş. Toplu ödeme ve ilk ödemesini Eylül'de almış.

yani haziran dönem aylığı + eylül dönem aylığı =2548,16

Mayisin 2 si rapor tarihimde mayisin 5 :) aldigim ayda haziran 8 di tahminimce cünkü o dönem hastahaneden yeni cikmistim

Melek ablaa diyebilirim sanirimmmm :)

ilk ödemeni haziran'da mı aldın yani?:) mayıs'ta başvurdun ve haziran'da 1.274,08 TL aldın yani:)

eylül'de de 1.274,08 lira mı aldın?:)

yaşın kaç?

evet tabi ki abla diyebilirsin:)

Pardon diyorum ya 9 ayda aldim o kadar cok tarih var ki aklimda karistirdim yasim 21

Kafam karisti o zamanlar ablamla kaliyodum tedavim var onun icin basvurmustuk masraflar agirlasinca ama 800 fln bkliyoduk szn dedgnz miktarda aldik dha snra da kimseye sormadim ama neden o kdr yuksek normali mi o merak ettin

e benim hesap doğru o zaman ablası:)

mayıs'ta başvurdun ve Eylül'de haziran dönem aylığınla birlikte toplam 2548,16 TL aldın:)

Aralık'ta da
1.274,08 TL alacaksın:)

Simdi anladim :) kafam karisti bunu 5 dk sonra zaten unuturum yarim yamalak yazdim anlayabildiyseniz ne mutlu :) tesekkürler :)

hesap doğru ve hepsi hakkın ablam:)

rapor oranın % 70 ve üstü olduğu için 2014 yılı maaş miktarın 1274,08 TL'dir.

sen Mayıs'ta başvurdun. haziran'a yetişmedi ödemen. dolayısıyla haziran dönem aylığını Eylül'de eylül dönem aylığınla birlikte ödediler.

aylık başlangıç tarihin 1 Haziran senin. dolayısıyla sen haziran dönem aylığınla eylül dönem aylığını birlikte aldın.
bundan sonra maaşlarını normal alacaksın artık. aralık'ta 1274,08 Tl alacaksın.

Tesekkur ederim :) ilk defa güzel bilgi paylasimi olan bir site buldum sevindimm buna :)

Ablacim sana vaktin varsa bir kac sey daha sorabilir miyim ?

rica ederim ablası:)

tabi ki sorabilirsin.

Ben cocuk gelisimi mezunuyum.Lise ama devam etmek istiyorum ya da memurluk sinavi ile bi yerlere girmek cünkü kapali kalmak bana göre beni daha kötü yapiyor ama bi yandan da is agir olursa diye düsünüyorum bunlarda önceligimiz var mi ?

öncelik derken ne açıdan soruyorsun ablası? iş hayatı açısından mı?

okul olayı varken daima tercihim de önerim de okumaktan yana olur. universite düşün derim ben:)

Aslinda okumak istiyorum farkli bölümler falan ama düzenli calismak gerek sinavi kazanmak icin bu da pek mumkun degil hos kazansam da lisedeki ögretmenlerim yüzünden sogudum cünkü bana cok zorluk cikarttilar simdi hep korkuyorum

Okumayi cok istiyorum belki akciger naklinden sonra simdi bi heves okumak istiyorum yerimden kalkip bi bardak su alinca yorulup basim dönüyo tüm hevesim gidiyor biraz riskli sanirim benim icin ama icimde hep kalicak ömrüm yeter insallah okumaya en büyük hayalim diplomami alip kendi hakettigim maasi almak

anladığım kadarıyla gönlünden geçen universite okumak:)

ögrenime mi devam edeyim çalışmaya mı başlayım diyorsun. öncelikten kastın bu galiba:)

ablası korkuyu çöpe at. geçmişte kötü iz bırakan tecrübeleri de çöpe at. geleceğini düşünürken hayallerine odaklan. gerisini at çöpe. korkuyu da at gitsin.
hayalin çok güçlüyse ulaşırsın hayaline. önemli olan hedefini belirlemen.
hedefini belirlerken de korku ve geçmişte tanığı olduğun kötü tecrübelerine esir olma. hedefini geçmiş korkuların belirlesin ister misin? bu sağlıklı da olmaz.
hayallerini düşün ve hedefini belirle. gerisi kolay.
çalışmaktan ve başarmaktan korkma. bunlar zor şeyler değil.
önce hedef belirle sonra da hedefe doğru adım atmaya başla ve çalışabildiğin kadar çalış.

başaracaksın inan. üniversite sınavına girerken de engelli raporunla başvuru yaparsın. bunun sonucunda sana artı puan eklenir.

sağlığını tehlikeye atmadan çalışabilirsin. internet kullanıyorsun. internet ortamında online ders anlatan siteler var.

Hedefim okumak eger okumassam yazik olur emeklerime ve cektigim onca eziyet bosuna olur 1 adim atip 1 besmele cekerek bitirdim liseyi nolur Allahim simdi nefesim kesilmesin diye şükür en büyük destekcim annemdi ve hala o :) Insallah okuyacagim nakil olduktan sonra o zamana kadar da böyleee hayaliylee bakalim :)

Ders sorun degil dinledigim surece matematik haric hpsini yaparim :D Tabiii su tedavi bitince ilaclar hafizami zayiflatti artik insanlarn ismini unutup sey abi sey abla diyorum :D Ablacim verdigin bilgiler icin cok cok tesekkur ederim sanirim buralardasin hep seni tanidigima memnun oldum hakkini helal et ben bi acile gideyim :) Diger arkadaslara da cok tesekkurler

geçmiş olsun ablası. güle güle:)
buralardayım ve tekrar görüşmek üzere inşallah:)
geleceğin üniversite öğrencisi karşımda ve ben onla tanışmaktan mutluluk duydum:)

sakın bir işte çalışmayı düşünme, okumalısın sen. bu aylık senin hakkın canım. Kanun sana bu hakkı vermiş ve güle güle harca.

bu arada kendini yormadan universite için yavaş yavaş çalışırsın kendini asla strese sokmadan. sen bir universite adayısın konumunu şimdiden belirle:)
ve hayal dünyanı besle. hayal kur. geleceğin universite ögrencisiyle (sensin bu) hayal dünyan yoluyla şimdiden tanış:)

ama bunu keyfe dönüştür sıkıntıya değil.
universite kazanmak çok zor değil.

rica ederim ablası:) ben de çok memnun oldum seni tanıdığıma:)

Üst Alt