Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk alacağım emekli maasim dusuk gorunuyor! Ne kadar alırım?

Muzo

Üye
Konular
35
Reaksiyonlar
1
Selam arkadaslar.
Ben ekim 15 de emekli oldum. Emekli olmazdan once sigorta resmi siteden ne kadar maas alirim diye sorguladim 1850 tl alacaksiniz dedi. Toplam pirim gunum 7000
1996 ise giris. Kamu personeliyim. İsci engelli vergi indiriminden emekli oldum..

İlk maas bu ayin 17 inde qlacagim ancak edevletten maas baglandimi diye baktim 1600 cikiyor.. Acaba ilk maas dusuk mu olur? Yoksa daha maasa 14 gun var daha eklenir mi?

Arkadaslar lutfen bilen tecrubeli biri yardimci olsun

Kardeş en garantisi edevlette ne yazıyorsa odur.SSK sitesine itibar etme bence..

Yok karses sigortaya hesaplattim emeklilik asamasinda 1850 cikti cunku pirimim yuksrk yatti ve 7000 bin

Sigortaya gittim maasim dusuk dedim. Daha tam maas degil bu bu sadece bir gosterge dedi maas hesaplanmamis dedi.

Kardeş ozaman beklicen az çıkarsa itiraz edersin yapacak birşey yok

Ne kadar emekli maaşi alırım?

selamlar;
7000 gün pirim işe giriş 1996 emeklilik tarihi 15/10/2015
toplama sigortaya ödenen 415 milyar
kamu işçisiyim ne kadar maaş alırım acaba?
edevletten bakıyorum henüz maaş yok

Kardeş ben şubatta 6685 prim 400bin TL kazançla 2000aldim benimkine yakinsin şuan 2200 oldu sende bu civarı alırsın bide hastalığın işitme kaybimi

evet işitme..

Valla 2000/2200 falan alırsak çok iyi olur :D

Benimde işitme kaybı yüzde kaç kardeş senin ankaraya kacla gitti kacla geldi benim 46 ile gitti geldi inşallah bizden kontrol istemezler seranko ile yazışmalar okudum daha doğrusu hiçbir engellide istemesinler sürekli raporla emekli ol sonra bir kaç yıl sonra kontrol allah göstermesin

Alırsın kardeş rahat ol

ankaraya %65 ile gitti %51 ile geldi...

2 kulağında da işitme kaybı var ozaman hicmi duymuyorsun

valla bende korkuyorum... kontrol istenmesinden... serankonun başına gelenler çok çok üzücü..

Evet haklosin allah yardımcısı olsun çok üzücü durum

Kardeş sen sadece işitme kaybindanmi aldin raporu

hayır işitme + ruhsal diye ruhsal %20 kulak %45

Ya kusura bakma tel kafayı yedi oyuzden böle oldu ...peki birebir konuşup duyabiliyor musun nekadar derecede işitme kabın var

140 db lik bir cihaz kullanıyorum interton yeni aldım duyuyorum ama anlama 0 maalesef.

El işaretiyle mi anlasiyorsun günlük yasantini hicmi duymuyorsun cihaz olmadan

cihaz olmadan duymuyorum mümkün degil.. cihazdan önce duyardım azda olsa cihaza alıştktan sonra cihazsız duymak 0. el işareti bilmiyorum dudak okuyorum

Yada şöle diyim y akın mesafeden konuşmaları ankayabiliyormusun

dudak okursam anlıyorum. yoksa anlamıyorum. duyuyorum ama anlama yok

Anladim kardeş sende bendensin geçmiş olsun allah yardımcımız olsun bizim hastalığımiz kalıcı olduğu icin SGK kontrol istemesi zor gibi ama nasip artık forumda isitmeden kontrol istendiğini ben okumadim görmedim sen duydunmu veya okudunmu başka yerlerde veya burda

yok istenilenlerin hepsi, kalp,şeker,tansiyon,piskiyatri bölümlerinde olanlardan istenmiş hep.. bedensel,görme özürlü, işitme duymadım hiç.

Tamam kardeş kendine iyi bak gene burada konusruz forumda maaşını alınca payladirsin bakalım tahminim tutacakmi 3 aylın toplu para alican ilk maasta neyse hayirli aksamlar

nasil yani bu ay ilk maaşi alacaktım? 3 aylık mı verecekler?

Evet ben şöyle diyim ben 2 aylık artı bide 1 aylıktan devlet peşin veriyor yanı 3 Ay lık maaş alcan egerki maaşın erken çıkarsa 2.5aylikda olabilir

bu nasl bi emeklilk benm 198 dan beri memurum şuan emekli olsam alcağm emekli mmşı binlraaa siz yanılıyosunuz

memur ayrı işçi ayrı benden maaşimdan 415 milyar para kesildi sizden kesildimi :D

İlk Emekli maasimda birik mis odeme???

Selam.
İlk emekli maasimda birikmis tutar ne anlama geliyor.. Maasim 2000 . Birikmis tutar 2000 toplam net tutar 4000 diyor..
Bu gelecek ayin maasini pesin mi almis oluyorum???

Üst Alt