Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk defa akülü sandalye alıyorum, tavsiyeniz olur mu?

memo-e

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
merhaba ben Friedreich Ataksisi (FA) hastasıyım

ilk defa akülü alıcam o yüzden deneyimsizim tavsiyeleriniz olursa sevinirim

İzmir Bornova'da oturuyorum genelde yazın kullanıcım belki günde 10 km 4000bin. bütçem var belmo düşündüm ama tavsiyelerinizde önemli.

Son düzenleme:
ne alsam diye düşünürken dün evime bir broşür geldi aşağıda linkdeki arabayı gördüm çok beğendim ama ne düşünürsünüz bilmem

Wollex W807 Magic Akülü Tekerlekli Sandalye

birde devlet ne kadarını öder bilginiz var mı?

Heartway akülü sandalyeler 5000-6000 lira arası... google aramayla bulabilirsiniz... ancak önceden mutlaka firmayla telefonla bağlantı kurun, çünkü birçok online medikalcide "stokta var" yazdığı halde ellerinde bulunmuyor...

sns 1600 hakkında fiyat bilgim yok...

Merhaba;
Düşündüğün Wollex şeklen güzel görünüyor bence.Fakat hazır İzmir'desin BELMO'nun manuel sandalyeler boyutunda yine katlanabilen akülü modelleri mevcut.Bakım,tamir,yedek parça sıkıntısı da yaşamazsın.Bu gibi durumları da göz önünde tutmanı tavsiye ederim.

DOSTUM BEN 2016 [FONT=sans-serif]Wollex ALDIM DEVLET 2500 TLÖDEDİ. SANDALYE 28OO TL FARKINI SEN ÖDÜYOSUN-AMA BİRDE RAPOR İSTİYOR BİLGİNE[/FONT]

Üst Alt