Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk defa cihaz almayı düşünüyorum. 45 db. işitme için ne önerirsiniz?

fox5578

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Test yaptırdım arkadaşlar. İkiside aynı ölçüde 45db civarıydı duymuyor. Birine almayı düşünüyorum. Devlet raporu 6 ay sonra verince diğerinede alıcam. Gözükmesini hiç istemiyorum. Fiyatlarda çok yüksek geliyor. 5000 10000 tl çok ciddi paralar. Bu aralarda işsizim ne yapsam bilemedim. Sorum şu önerdiğiniz marka var mı? Birde İstanbul Avrupa yakasında nereye gitsem iyi olur?
Şimdiden teşekkür ederim

Yaşınız kac bılmıyorum ama gorunmesın dıye sakın kulak ıçi almayın asla verim alamıyorsunuz ben 17 yasında işitme cıhazı aldım ve sızın gıbı asla gorunmesın dedım kulak içi aldım asla rahat edemedim işitmem ilerledi şuan kulak arkası otıcon sıya 1 kullanıyorum cok memnunum 3 ay sonra obur kulagıma alacagim otıcon opn dusunuyorum suan aldıgım cihazı 3.300 e aldım ayar da cok Onemli

duymerde intertoon marka ve reesound marka cihazlar var ucuz ve iş görür ben siemans marka cihaz da denedim valla bir fark göremedim 10 bin biri 3 bin biri..intertonn marka cihazı 7 yıl kullandım kanal içi cihaz görünmüyor tekrar aldım 5-6 yıl götürüyor cihaz en az..şuan aldığı su geçirmez özelliğide var duşda havuzda çıkarmana gerek yok..kulak içi al alışıyorsun düşme biyere takılma derdi yok kulağımda yok gibi şuan hatta unutup duşa denize giriyorum :)

fox5578

siizn bu kayıpla çok pahalı cihaz almanız size pek yarar saglamaz,kaybınız çok fazla degil,tek kulaga kulakarkası 3000 tl civarı cihazlar işinizi görür,ondan daha fazlada para vermeyin,yok şöyle program var yok böyle özelligi var bunlara kanmayın.tek kulak cihaz size rahatlıkla yeter:) geçmiş olsun.

muhendis3232
sevimm92

Yaşım 27 avm de çalıştığım için gözükmesini istemiyorum. Çok ileri seviye kayıp olmadığı için kulakiçi beni kurtarır diye düşünüyorum.
Tavsiyeniz üzere duymere bir gidicem. Anlattıklarınız çok iyi.
Keşke kulaklarım sağlam olsaydı. Bu durum çok üzücü. Yarım insan gibi hissediyorum

fox5578

benimde 45-50 db kesinlikle yeterli ilk başlarda herşeyin sesi rahatsız edecek kesinlikle çıkarma alış ve sürekli tak tv izle telefonla konuş biran önce alış

bende ilk cihaz kullandıgımda aynen sizin gibi utanıyordum,illa kulak içi olsun dedim,ama kulak içini herkes kullanamıyor,çok çabuk arıza yapıyor,çok özenli bakmanız lazım,bana sorarsan mutlaka kulak arkası tavsiye ederm,maddi imkanında kısıtlıymış zaten,seni çok fazla hırpalar:)yinede en iyi karar sizin kendi vereceginiz karardır,bizimkisi sadece tavsiye:)

Bluetooth lu modeller falan var ama ne faydası var acaba? Birde pilleri ne kadar gidiyor acaba?

Birde avm mağazada işe başlıcam sorun ederlermi işe girişte işitme cihazı?

Görünmesin diye sıkıntı yapmayın kendinize. Saglıgınız ıcın sonucta kimse istemezdi duymamayı ama biz ozel insanlarız oncellikle kendimiz kabul edeceğiz bunu
Dısardan ne derler falan diye dusunme yin suan herkes bır engelli adayı hem işe girseniz de neden sorun olsun
Ben suan kamu da gorevlıyım kulak arkası kullanıyorum ve hiç sorun olmuyor gerekirse bır seyı 5 defa söylüyorlar neden duymadın demiyorlar bana kalırsa kulak arkası alın ve bu yuzden sorun eden arkadaslarınızı hayatınızdan cıkartın sizi oldugunuz gıbı kabul eden insanlar gerekli size

Görünmesin istyosan kulak arkası var 10nolu pille çlşan minicik

Bu arada kendınızı yarım hissedecek hıc bır durum yok suan eli ayagı olmayan insanlar bıle azim edip her seyı basarırken işitme kaybı ile boyle seyler dusunmeyın hem cıhazla her seyı duyacaksınız işitme kaybınız cok yuksek degıl ya hic duymasaydınız yada hıc gormeseydınız bence şükür edin Allah beterinden korusun

Kulak içi alma kulak arkası var minik widexde
fox5578
Ederler engelli olarak işe girmen lazım

Engelli raporum yok. O kadar kötü değil eminmisiniz?

Duyarsan sorun olmaz

Yani farkedilirse işyerinde bence söle

Üst Alt