Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk defa EKPSS’ye gireceğim, ne yapmam lazım?

erenalic

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba lisans mezunuyum. %41 engelli raporum var. Hangi evrakları nerelere ulaştırmam lazım yardımcısı olur musunuz? Önceden ÖSYM bürosuna engelli raporunu verince oluyormuş galiba. Şuan nasıl yapılıyor? ÖSYM’ye nasıl gönderecek ben bu raporu?

ÖSYM sınav takviminde sınav başvuru tarihlerini açıklar o tarihlerde sınav merkezlerine kimliğin raporun ve diploman ile giderek başvurunu yaparsın sonra da sınav tarihini beklersin, ösym merkezine rapor vs göndermene gerek yok.

matematik konularına öncelik vermelisiniz türkçe paragraf konularına bakmalısınız mutlaka insallah istediğiniz bir yerlere gelirsiniz

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. 1 sorum daha var ben Ruhsal ve Duygusal ve Dil ve Konuşma Engelliyim. Sınav süreme Dil ve Konuşma engelim yüzünden +20 dk eklenecek mi?

Hocam peki sınav kılavuzu yayınlandığı zaman mı gideyim yoksa şuan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğüne 'na gidip videodaki işlemleri yaptırabilir miyim?

Her şey den önce Normal KPSS Ciddiyetinde çalışmak gerek. Sorular öyle çocuk oyuncağı değilmiş bir göz attım. Normal KPSS'ye yakın hatta bazı sorular için daha zorlayıcı diyebilirim.

bütün sorulara nerden erişebilirm. ÖSYM %10 paylaşmış sadece

Telegram grupları oluyor genelde oradan erişilebiliyor. Bazı KPSS Kanalları da paylaşabiliyor.

Bildiğiniz telegram veya whatsapp grupları var mı?

Üst Alt