Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk defa emekli aylığı alacağım. Süreci nereden takip edebilirim?

sevgidostu87

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ben yuz 64 surekli raporu olan bir engelliyim
ise girisim 04 10 2000 bagkurdan
sonra baska bir ise girdim 4a olarak ve 4a gunum fazla normalde 4005 gunum var ama cakismalardan dolayi 3942 gune dusdu
muhasebecim 1 ay daha ssk pirim odeyeceksin dedi
vergi ondirim yuz64 belhemi engelli rapormu aldim sskya dilekcemi verdim islemleri tamamladim temmuz un 07sine cikisimi yaptirtilar edevletten bakiorum maasa balanma tarihi 01 08 2022 lakin bigun maasim yatmasi gerekirken emekli maasim.yatmadi ve eve daha hwr ha gi bildirim kagidida gelmis deil

birseydaha sorayim simdi ben emeklilik icin cikisimida yapdirdim hastaneye muayene kontrol felan gittimde ucret odermiyim tahlil.falan herseye bilginize ne yapmam gerekio bir bilgisi olan bana bildirebilirmi

Bu ay başı yani 3-5 gün sonra birikmiş ödemeniz yatar.(1 ağustos ile maaş ödeme gününüz arasındaki rakam)
Bu birikmiş ödemeyi e devlette "emekli günlük ödeme sorgulama" sayfasından görebilirsiniz sgk ödeme yaptığında,sonrada bu ödemeyi hangi bankaya yattıysa tc kimlik numaranıza yatar,kimliğinizle gidip çekebilirsiniz

Bu ay maaş ödeme gününüzde de normal maaşınız yatar.

Emekliliğiniz sisteme düşmüştür,hastanede vs problem çıkmaz

merhaba,

günlük ödeme kısmında

Ödemenin Başlangıç Tarihi
08/08/2022 diyor yani bu tarihtemi bankaya gitmeliyim

ykp1903

orada yatan rakamı ve tarihi ne yazıyorsa o tarihte bankaya gidip çekebilirsiniz

Üst Alt