Herşey tamam muayene falan oldum süreci detaylı yazayım sonrakilerin işine yarasın
Sağlık kurulundan randevu aldım, Hastaneye gittim, ilk aşamada gereken tek evraklar, Kimlik aslı ve fotokopisi Önceki Doktor raporların, Sonra girişte bir form veriliyor onu dolduruyorsun, Yani ilk aşamada Şu Yeşilkart lılar sosyal yardımlasmadan resmi yazi belgesi hiç önemsenmedi siz nolur olmaz bulundurun Edevletten de çıkıyormuş bu belge ( Mustahaklik belgesi diye onu çıkarın
Son Olarak Sağlık kurulunda Psikiyatri muayenesindeki doktor bana dedi daha önce muayene olduğun doktordan durum bildirir raporunu al sonra tekrar yanıma geleceksin dedi bende onuda bugün aldım durum bildirir raporu resmini bırakıyorum buraya, Sizce Enaz % kaç alabilirim
Daha önceki muayene olduğum doktor 2 kez gittim sürekli aynı ilaçları yazdı ikincide dozu artırdı ama yine düzelme olmadi verdiği ilaçlar şunlar.
KETYA 25 MG 30 FILM
REXAPIN 2,5 MG 28 FILM TABLET
___
KETYA 100 MG 30 TABLET
REXAPIN 5 MG 28 FILM TABLET
Göz Muayenesinde ise Bulgular kısmına doktor şunu yazmış ama birtürlü okuyamadım ne yazmış anlamadım bulgu olarak Bunu Bilen okuyabilen varmı