Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk defa engelli raporu çıkartacağım. Ücret almamaları için ne yapmalıyım?

TekCare100De40

Yasaklı Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba ilk defa engelli raporu için başvurucam ücretsiz olması için ne yapmam gerekir ayrıntısı ile anlatır mısınız ?

söyledinde abi ben burdakı mevzuyu okudum para alıyorlarmuış hemde 200-300 tl civarı :S ondan bi daha sordum

Plumeria
14) Kişilere sağlanan sağlık hizmetlerine ilişkin düzenlenen sağlık raporu bedelleri, SUT eki EK-2/B Listesinde yer alan rapor puanları esas alınarak sadece bir adet olarak faturalandırılır. Ancak Kurum birimlerince sevk belgesi düzenlenmek suretiyle maluliyet, meslek hastalığı ve kontrol muayeneleri vb nedenlerle sağlık hizmeti sunucusuna sevk edilen kişiler için düzenlenen sağlık raporları ile ilaç ve tıbbi malzeme temini de dâhil olmak üzere tedavi amacıyla düzenlenen sağlık raporları dışında kalan; özürlülük raporu, ehliyet raporu, vasi tayini raporu, portör muayeneleri ve işlemleri, tarama amaçlı muayene ve işlemler vb özel amaçla kullanılacak durum belirtir rapor bedelleri ile bu durumların tespitine yönelik yapılan işlem bedelleri Kurumca karşılanmaz.

sen sevk alda git bakalım nasıl para alıyorlarmış

bu aralar çok yeni rapor alan kardeşlerimiz var acaba ücret ödedilermi yazarlarsa memnun oluruz eğer böyle bişey varsa bizde bilelim

ücretli mi değil mi işkur sevgi ile gitsek bilgi verir misiniz yakın zamanda rapor a başvuranlar ?

Kardesim ben gecen ay aldim raporu adamlar 200 tl dedi ama iskurdan belge getirirsen ucretsiz dedi hemwn iskura gittim şu hastaneden rapor alacam dedim 2 dk da bi kagit verdiler ucretsiz yqptim

gitcegin hastanenin saglık kuruluna başvurup engelli raporu almak istedigini söylüyosun onlarda sana gün veriyor yada aynı gün heyet var ise çok kalabalık degilse muayene oluyosun ücret almıyorlar benim bilgim bu

sarasota

tamam sedat abi :D şansımızı denicez inşAllah hayırlııs bi %40 gelirse şuankı moral bozukluğum bıraz azalır memur olma umudum artar :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

sarasota

inşAllah Allah dan hayırlısı bi yanım iyileşmek isterse bi yanımda memur olmak para kazanmak yani %40 almak ister :D zor bi durum :D hayırlısı yarın bi bu mevzuya goz atıcam :D kısmetse hadi Allah yardımcımız olsun amin :D :)

Üst Alt