Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk defa inşallah engelli maaşı alacağım. Hangi tarih itibarı ile başlayacak?

bullunmaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamün aleyküm İnşallah ilk defa engelli maaşı alacağım Yalnız bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum forumdan bana Yardımcı olmanızı istiyorum Öncelikle 2017 yılında engelli maaşı için başvuru yapmıştım kabul edilmemişti daha sonra 2018'in nisan ayında tekrar başvuru yaptım bu ay kabul edildi Yalnız şöyle bir şey var e devlette sorgulama yaptığımda başvuru tarihi 24 03.2017 gözüküyor yardımın durumu devam ediyor gözüküyor

şimdi Acaba ne zamandan itibaren benim aylığım hesaba katılacak e Devlet'te yazan tarihten itibaren mi yoksa benim ikinci kez başvuru yapıp bu ayda kabul edildiği tarihten itibaren mi Lütfen bana bu konuda Yardımcı olmanızı istiyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2017 yılında başvurduktan sonra hiç engelli aylığı almadınız mı
Ne olmuştu Karar

karar dediğim gibi kabul edilmedi ama İşin tuhaf tarafı e-devlette 2017'nin tarihi yazıyor başvuru tarihi olarak

hiç engelli maaşı almadım

2018 yılındaki başvuru kabul edilmiş
O sayılır
Edevletde yazabilir eski başvurular bile yazar, kayıt altında her şey

Bizim tanıdık biri,3 yıl önce engelli aylığı için başvurdu red edildi. O bile yazıyor
Ama ayrı bakım maaşı için başvurdu kabul edildi, devam ediyor. O da yazıyor

Çok teşekkür ederim Bir sorum daha olacak nisanda başvuru yaptım Mayısın ortasında kabul edildi şimdi maaşımı Haziran'da mı alırım yoksa daha sonra mı ilk maaşımı Ziraat Bankası'ndan mı yoksa PTT de alırım

Galiba Eylül ayında almaya başlarsınız PTT olabilir
Yine de E devlette yazar kaç TL olacağı

cevaplarınız için çok teşekkür ederim İyi geceler

bullunmaz
başvuru nisanda yapıldı mayısda kabul edildiyse ilk maaşı haziranda alırsınız

Üst Alt