Selamün aleyküm İnşallah ilk defa engelli maaşı alacağım Yalnız bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum forumdan bana Yardımcı olmanızı istiyorum Öncelikle 2017 yılında engelli maaşı için başvuru yapmıştım kabul edilmemişti daha sonra 2018'in nisan ayında tekrar başvuru yaptım bu ay kabul edildi Yalnız şöyle bir şey var e devlette sorgulama yaptığımda başvuru tarihi 24 03.2017 gözüküyor yardımın durumu devam ediyor gözüküyor
şimdi Acaba ne zamandan itibaren benim aylığım hesaba katılacak e Devlet'te yazan tarihten itibaren mi yoksa benim ikinci kez başvuru yapıp bu ayda kabul edildiği tarihten itibaren mi Lütfen bana bu konuda Yardımcı olmanızı istiyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şimdi Acaba ne zamandan itibaren benim aylığım hesaba katılacak e Devlet'te yazan tarihten itibaren mi yoksa benim ikinci kez başvuru yapıp bu ayda kabul edildiği tarihten itibaren mi Lütfen bana bu konuda Yardımcı olmanızı istiyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim Allah razı olsun
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi