Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk defa psikiyatriye gidicem. Neler yapmam gerek?

kasperx

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba 15 yıl önce geçirdiğim kaza sonucu gözümü kaybettm . sağ gözümün görmemesinden, yüzümdeki şişlikten ve göz kaymasından dolayı kendimi çok kötü hissediyorum .
devlet hastanesi psikiyatri bölümünden randevu aldım . hayatımda ilk defa gidicem . asıa hep destek almak istiyordum ama cesaretdemedim . bakım neler olacak .

aslında benim amaçlarımdan biride özürlü rapor almak istemem . tek göze 2010 yılında vermişlrdi . şimdi kaç veriliyor biliyrum . ama piskolojık olarak kendımı cok kotu ve ezik hissedyorum . orana bununda katkısı olur mu bılemıyoum .

bana vereceğiniz fikirleri ve yorumları bkliyorum arkadaşlar . desteğ ihtyacım var . doktora kendimi nasıl ifade debilirim bilmiyoum . :( :(

Normal engelli raporu alırsın, bu raporu vergi indirimi için alacaksan hafif psikolojik sorunlara yüzde verilsede ana rapora dahil edilmez.önünde
iş hayatı varsa psikolojiye girme derim.

evet daha gencım 26 yasındayım iş hayatı var onumde . suan markette calıstıgım ıcın ınsanlarla ıcıceyım ve bulundgum durum cok kotu . hergun ınsanlar gözüne ne oldu . mudurunmu dövdü sevgılınmı dövdü gıbı alay eder gıbı sorulara maruz kalıorum . bu yüzden işimi değiştirmek istiyorum . ama kımse gozumun biri kör olduğu için iş vermek istemiyor . zaten şuan çalıştığım fırmada gozumun gormedıgını bılmıor gırerken formda belırtmedım kımsede sormadı . ama bıldıklerını tahmın edıyorum . raporu alabilirsem inş . engellıler için yapılan kpss de sansımı denemek ıstıorum...

Üst Alt