Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk ehliyet için aile hekimi başvuruyu kabul etmeyerek devlet hastanesine gönderdi!?

ertugruls2

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
İlk defa sürücü olur belgesi alacağım. Buradan okuduklarıma göre Şişli'de bağlı olduğum Aile Hekim'ine gittim. Kendisi ilk defa alacağın için Sait Çiftçi Devlet Hastanesi'ne gitmen gerek dedi. Bu doğru bir işlem midir? Sait Çiftçi'den tekrar Aile Hekimliğine yönlendirirler mi size yanlış bilgi verilmiş diye. Süreçte nasıl ilerlemem lazım benzer bir durumla karşılaşan oldu mu acaba?

Sadece devlet hastanelerinden değil, Özel hastanelerden de ehliyet için raporu alıp, ehliyet için başvurabilirsiniz. Ancak il sağlık heyetinde ehliyet alma durumunuz değerlendirilirken heyet raporlarına da bakılıyor, elinizde geçmişte aldığınız raporlarınız vardır diye düşünüyorum.

Araç alacaksanız ancak devlet hastanelerinden heyet raporu gerekiyor.

Yanıtınız için teşekkür ederim. Evet %51 sağ hemiparezi tanılı raporum mevcut. Ehliyetim yok tertibatlı araç kullanabilmek için ilk defa sürücü olur belgesi almak istedim. Bu durumda süreç doğru sanırm aile hekimliğinden ziyade devlet hastanesinden de direk komisyona sevk ettirebiliyorum sanırım.

selda*

evet kolaylıklar diliyorum, biraz sancılı bir süreç...

Üst Alt