Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk emekli maaşımı almak için banka değiştirdim ama sonra eskiye döndüm..?

cilem01

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ilk maşımı bu ayın 19 unda nasip olur ise alıcam, e devlette deniz Bank yazıyordu başka bir banka ya güncellendim 2 gün sonra ilk maaş olduğu için farklı bankaya aktarma vesayre sıkıntı Olmasın diye tekrar dniz banka güncelledim zorlukla karşılaşma olasılığım varmı yoksa dniz banka yatarmı, bilinç Lenmem için yazanlararada yazma yanlarada teşekkürü bir borç bilirim, Hakkı geçen tüm Arkadaşlarım haklarını helal etsinler bu benim için önemli kul Hakkı ile gelme diyor ALLAHIM, ben nefes aldığım sürece değişmeyecek tek şey bu sitede kendimi uzmanlaştırıp son nefesime kadar bilgi yardımı bekleyen kader Arkadaşlarıma yardımcı olmak,

hiç bir sıkıntı yaşamazsınız maaşınız yattıgı anda sizde bankanızdan çekersiniz

Pardon Mustafa dün sgk yı aradım bu knu için biz dniz Bank'ı anlaşmamız var sorun çıkar ise mesulet almayız dedi, bende benim fikir ve karar larımı sen belirleyemezsin dedim, tekrar dniz banka güncelledim, umarım sorun olmaz beni ugraştırmaLarİNŞALLAH!

cilem01

ilk maaş sgk nın belirlediği yer olur önceden ptt idi maaşını aldıktan sonra istedğin bankaya değiştirme hakkına sahipsin ama unutma ay çıkmadan yapman gerekir martın ilk haftasında maaşını değiştirdin diywlim nisanda istedğin bankadan aylık alırsın

Üst Alt