Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk engelli aylığım hesabıma yatmadı. Önümüzdeki dönem toplu mu alacağım?

Hace

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Engelli aylığım ayın 2sinde kabul edildi dedi doğum tarihime gorede 7sinde ödeme almam gerekiyordu yatirilmadi önümüzdeki ay ikisini birden alabilirmiyim bilgisi olan yazarsa sevinirim

maalesef hayır. 2 sinde kabul edildiyse ilk maaşınız bu ay başlayacak ve ocak ayı 4-5-6-7 si gibi tek aylık engelli maaşınız yatar.

Hace
2022 de maaşlar aylık yatırılır.sizinki bu ayın(aralık)2 de onaylandı ise .başvuru ettiğiniz günden itibaren birikmiş maaş alırsınız ocak ayında

Hace

Engelli ayligi baglanmaz an once eve kontrole geldiler mi

Hayır daha önce başka bir yardımdan dolayı gelmişlerdi birdaha gelmeden kabul ettiler

Kasimin ikisinde onaylandı dedi 7sinde yatirilmadi Aralık ayı ikisini bir veriyorlarmi diyorum

ben ilk maaşımı birikmiş olarak almıştım

kasımın ikisinde onaylandıysa ocak ayı başında 2 maaş birden alırsın.

Başvuru tarihi başlangıç alınıyor. Ben başvurduktan 3 ay sonra almıştım ilk kez 4 sene evveldi ve 3 aylık toplu yatırılmıştı .Hala da e-devlette yardımın başlangıç tarihi olarak derneğe başvuruda bulunduğum tarih yazıyor,Onaylanma tarihi değil! Eve başvurduktan 1.5 ay sonra gelmişlerdi. Yani onaylanması başvurudan nerdeyse 2 ay sonra olmuştu...

Üst Alt